EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ilumess (10. okt.)

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Reede hommikul sõitsime Tallinna. Lapsed viisime nende tädi juurde hoiule ja ise suundusime Messikeskuse poole. Eelmine aasta olid lapsed meil kaasas, siis ma ei saanud üritust nautidagi - jooksin ilma aruta ringi, nahk seljas märg. Seekord otsustasime selles suhtes targemad olla ja kõik olid rahul.

 

Mess oli üüratu! Kirjutada oleks paljust ja näidata oleks veel rohkem, aga ma teen lühidalt, et teid mitte ära tüüdata. Eks neid messipostitusi hakkab lähipäevil blogidesse rohkelt ilmuma.

Pildil väike osa messist:

image
Da Vinci poksis jäime vaatama, kuidas mineraalpuudrit näole kanti, pakuti võimalust ka mul asi ära proovida. Jumestaja oli väga tore ja sain palju kasuliku infot. Mulle tehti põhi(kasutati tooni 17), kanti peale põsepuna ja huulepulgaks segati kokku põsepunapigment ja huulepalsam. Jäin tulemusega väga rahule.
Aga õhtul koju jõudes peeglist uurides, oli näha, et "rasvastemast" piirkondadest oli puuder ära sulanud. Põskedel oleks nagu kiht tugevamaks muutunud. Võib-olla on viga mu nahas? Võib-olla pärast pika ajalisemat "rämpsu" kasutamist näonahal ei jäägi ilus tulemus!??

image
image
Vaatasime ka juukselõikusi. Minu lemmikuks osutus tumeda peaga neiu soeng:

image
image
BeautyPro poksis imetlesin China Glaze lakivalikut. Ikka ahhetasin, et nii ilusad värvid. Aga uskuge või mitte, ühtegi küünelakki ma ei ostnud!
Sealt valisin ma välja uued näopesusvammid, tüdrukutele huulepalsamid ja ripsmekoolutaja: image
Svammid on suuremad, kui mul tavaliselt on olnud. Eile kasutasin üht ja olen väga rahul! Nad on veidi karedamad ja nägu jääb pärast nii pehme! Hea ost ja ainult 1,5€ kulu! image
Uut koolutajat oli mul juba pikemat aega vaja. Valisin välja Tweezerman`i koolutaja, mis nt Feeluniques maksab 20€. Ilumessilt sain mina selle 8€ ja mõned sendid peale. Hea diil igal-juhul! Lisaks on kaasas veel kolm varukummi.

image
Tradehouse seekord kohal eriti suurelt. Inebrya 1 liitrised juuksemaskid olid seal 8€ kanti. Oli küll kiusatus osta, aga kuna hiljuti sain kaks Dove maski testimiseks, jätsin ostu tegemata.
Aga see eest sain midagi kõõmavastast. Ainuke tingimus oli, et toode poleks shampooni näol. Eelmine aasta ostsin Inebrya toote, millist kirjutasin pikemalt siin. Seekord valisin midagi uut. image
Lisaks sain ka kummikud ja mitu pakki kohvi.

Messi vaieldamatult kõige armsam osaline:

image
Moealal tuuseldasime ka pikalt ringi, imetlemist oli küllaga. Kõik need mustrid, värvid, lõiked... oehh...

image
Mida teie ilumessilt saite? Kuidas selle aastase messiga rahule jäite?




❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 
                                                                           Armastusega, Merje



Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Ilumess (10. okt.)