EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu näohooldus rutiin

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Külmemal perioodil pööran oma näohooldusele suuremat tähelepanu kui suvel. Seda lihtsal põhjusel: nahk kipub kuivaks ja temaga lihtsalt peab rohkem tegelema. Mitte, et mu nahk suvel just lust ja lillepidu oleks, aga vähemalt ta ei ketenda.


Mu näonahk on ideaalsusest väga-väga kaugel. T-tsoon on rasune. Põsed on kuivad, vahel isegi ketendavad. Mul on komedoonid. Mul on laiad poorid. Vahel tekib mõni mõnus vistrik. Viimati otsustas üks vistrik mu silma läheduses maanduda ja silmalaug paistetas kõvasti üles. Vot see oli mu elu kõige hullem kokkupuude vistrikuga! Eks süü oli ka mul, oli seda vaja siis näppida! Ilmselt poleks see nii hulluks läinud.
Eks ma siis järgemööda katsetan ja proovin. Mis sobib ja mis mitte. Igal-juhul rasuse naha tooted mulle ei sobi, varem või hiljem hakkab nende kasutamisel kiskuma.

Aga nüüd asja juurde. Räägin lähemalt mida ja kui tihti kasutan. Kogu mu näohooldus ports on teie ees. Mõne jaoks on neid potsikuid ilmatu vähe, mõne jaoks kindlasti hullumeelselt palju.

image
Korra nädalas koorin naha Tropic koorijaga. See on mu suur lemmik! Koorivaid osakesed on pisikesed ja hästi tihedalt. Seda võib lausa pastaks nimetada. Koorib väga hästi ja nahk jääb beebipehmeks. Peale koorimist ootab ees maskiaeg. Hetkel on kasutusel PlanetSpa Tai lootoslillega sügavpuhastav mask. Ma ei oska seda maski ei kiita ega laita, samas seda kasutades ühtki erinevust ma ei märka. image

Meigi-päevadel pesen näa Neutrogena Visibly Clear näopesugeeliga. Mulle see näopesugeel meeldib. Ei kuivata nahka ja sisaldab veidi koorivaid osakesi, mis annavad lisapuhtuse. Lisaks peseb maha ka jumestuskreemi. 

Ripsmetušši eemaldan kas Garnieri veekindla tuššieemaldiga või Rimmeli tuššieemaldiga, mis on samuti mõeldud veekindlale tuššile, aga sellest ta jagu ei saa. Rimmeli`t kasutan tavalise tušši eemaldamiseks, sellega saab ta õnneks hakkama.

Lõpuks käin näo üle Eveline toonikuga ja kõige lõpuks loputan veel veega.

image
Meigivabadel õhtutel pesen nägu kas ainult puhta veega või ülaloleva Neutrogena geeliga. Hommikuti kasutan ainult puhast vett.

Igal õhtul ja vahest ka hommikuti, niisutan nägu Clinique näokreemiga. Olen seda hetkeks 1-2 nädalat kasutanud ja esmamulje on hea!

image
Silmakreemina on kasutusel kohe tühjenev Joik kreem. Kreem on kerge ja imendub hästi. Arvan, et talveks oleks mul midagi niisutavamat vaja. image
Kas olete nendest toodetest midagi proovinud?
Kui teil on nahaga mõni sama häda, mis mul, soovitage tooteid ja nippe, mis teid aitavad.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ 
                                                                           Armastusega, Merje


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Minu näohooldus rutiin