EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

FITSUGAR

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Viimasel ajal olen üha tihedamini trenni tehes endale abiks võtnud sellise toreda lehekülje nagu Fitsugar. Enam täpselt ei mäletagi millal ja kust ma selle lehekülje leidsin, aga telefoni app'na on see mul ikka pikka aega olemas olnud ja mõtlesin, et tutvustan nüüd teilegi. Igaljuhul on tegemist ühe parima fitness/healthy lifestyle/food jne leheküljega, mida ma külastanud olen. Sealt leiab reaalselt kõike, sest kategooriaid on nii palju.

 

Mina isiklikult kasutangi enamasti workouti'de videosid. Sealt leiab tõsiselt häid lühikesi kavasid, mida on mul super näiteks peale tööd teha, sest ma jõuan natuke enne kümmet koju ja siis enam väga mingit tunnist trenni ei tee. Olen teinud ka nii, et lihtsalt teen mitu videot järjest läbi, kui on rohkem aega ja ma võin ausalt öelda, et jah, piisab isegi 1,5x1,5 meetri ulatusest ruumist, et tõhus trenn ära teha. Kui ainult tahtmist on, siis on kõik võimalik!

image
Fitsugari videode puhul on veel hästi hea see, et inimesed teevad seal neid harjutusi samamoodi kaasa nagu sina ise selle video järgi. Ehk siis sa ei pea üksinda surema, sest ka neil seal videos on raske ja väsitav :D . Ja koos nendega on lõbusam teha ka! Neid fitness app'e on tegelikult ju nii palju, aga samas paljudes on need harjutused nii masinlikult kujutatud. Päris inimesi vaadates ja kuulates on minu arvates motivatsiooni ikka palju rohkem, et kava lõpuni teha. Lisaks on mõned videod tõesti nii lõbusad, et sul lihtsalt tekib automaatselt hea tuju ja energia. Vähemalt minul on nii :D. image
Ma tõesti loodan, et suudan endale varsti uue isikliku arvuti muretseda, et siis ise ka rohkem seal leheküljel surfata ja avastada. Kindlasti tahan hakata proovima neid retsepte, sest ma ikka unistan ja üritan toitumist ka paremaks saada. Hetkel ootangi, et oktoober juba kätte jõuaks ja saaks oma jõusaali kuukaardi kätte. Sest peale trenni tekib alati tahtmine rohkem tervislikumalt süüa ja ehk läheb asi siis lihtsamalt.

Aga teile soovin ilusat algavat kuud ja minge uurige seda toredat lehekülge, äkki leiate ka endale midagi huvitavat! :)

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits FITSUGAR