EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Joik//Jõhvika ja mustsõstra näomask&Metsamarjaseep

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna lobisen Teiega veidi Joiki paarist uuest tootest. Sain proovimiseks nende uue Jõhvika ja mustsõstra näomaski, mis sobib tuhmile ja elutule näonahale. Mask sisaldab c-vitamiini, piima, mett ning valget ja roosat savi. Mask ise on selline roosakaspunane ning pulbri kujul.

 

Maskitamiseks on vajalik üks teelusikatäis pulbrit ning samapalju vett, piima või taimeteed. Peal tuleb maski hoida ligikaudu 15 minutit.
Antud kogustega tuli mask täitsa korralik ning ei olnud liiga vedel või pulbrine. Kandsin maski näole vältides silma- ja suuümbrust. Välja nägin ma muidugi nagu oleks liiga palju päikest saanud, kuid selles polnud hullu midagi.:D


15 minuti möödudes oli juba tunda, kuidas mask ära kuivas ning hakkasin siis seda maha pesema. Minu arvates võiks enne maha pesemist maski veidike märjaks teha, sest muidu on seda üsna raske maha pesta minu kogemuste põhjal. Märjemana tuleb see üsna lihtsalt maha ning maskis sisalduvad puuviljaosakesed annavad ka veidi koorivat efekti.
Pärast kasutamist on näonahk õrnalt õhetav ning puhas ja pehme. Pärast maskitamist ei vajanud minu näonahk mingit toitmist. Maski toime oli väga hea, kuid ainuke, mis mulle ei meeldinud oli selle maski lõhn. Pärast pealekandmist polnud see enam nii intensiivne, kuid veidi oli ikka tunda.

Teiseks tooteks oli nende Metsamarjaseep. Sellesse armusin ma koheselt, kui paki avasin, sest see lõhn, mis sealt väljus oli lihtsalt imeline. See töötab puhtalt nagu toa lõhnastaja. Panin selle kappi ning terve tuba täitus meeletult hea lõhnaga. Ka seebi välimus on väga kihvt. Kuna sellel seebil kindlat kasutust ehte nähtud pole siis võib seda kasutada nii kätepesuks, kui ka näiteks näopesuks. Nägu see ei kuivata, sest sisaldab paljusid õlisid ning ka kätele teeb see pai. Kellele tugevad marjased lõhnad meeldivad need võiksid selle seebi poole kindlasti vaadata.

Pakis oli mul ka kolm testrikest, kuid neid ma veel proovinud ei ole. Arvan, et ühe-kahe kasutuskorraga ei saagi ma teile mingit adekvaatset arvamust kirjutada, seega nendest ma juttu tegema ei hakka. Kui teie olete mõnda nendest toodetest proovinud siis jagage julgelt enda arvamust. :)

Kui tahad veidi rohkem uurida antud toodete kohta siis seda saad teha Joik kohulehel. Vajuta siia või siia

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Joik//Jõhvika ja mustsõstra näomask&Metsamarjaseep