EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My favorite blogs

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Loen alati huviga teiste blogijate postitusi blogide kohta, mida nad loevad ja jälgivad. Jagan nüüd teiega ka oma lemmikuid.

 

1200_px

Peamiselt jälgin moe- ja vähem ilublogisid, kokku ca 40-50 ringis. Moeblogid on inspiratsiooniks enda igapäevasel riietamisel ning ilublogid jagavad ausaid hinnanguid uute ja vanemate ilutoodete kohta. Ja kolm minu lemmikblogi on sellised:
***
I like to read posts about other bloggers favorite blogs they´re reading and following. This time I´ll share my own favorites, 3 of all of them. I follow mainly fashion blogs for getting inspiration and less beauty blogs to be updated about new good products which are worth to buy.

Framboise Fashion
Mu kõige värskem avastus, mis võlus eeskätt hea stiilitunnetuse ning ilusate fotodega. Blogi peab kena blondijuukseline Sarah, kes resideerub Londonis ning kellel on väga hea maitse ning oskus riideid kombineerida. Sarah postitab päris sageli, seega leiab tema blogist pea alati põnevat uut materjali ja inspiratsiooni.
***
My newest discovery which charmed me with its good sense of style and beautiful professional photos. Sarah, who keeps the blog. lives in London and has very good taste and she combines wonderful outfits. Real inspiration blog for me and for others who aren´t blessed with such a good sense of style. 

A Spoonful of Style
Jade, kes blogi peab, on stiilne ja elegantne noor naine, kes hetkel lapseootel. Tema blogi on kindlasti inspiratsiooniblogi, ta kohe oskab kokku panna imelisi outfit´e. Nauditav vaatamine (lugeda, pean tunnistama, tema kirjutisi ma eriti ei ole viitsinud ;)
***
Jade is beautiful and elegant young lady who is expecting her first baby. She is so pretty and knows how to create beautiful feminine looks. Nice to look!

Brooklyn Blonde
Blogi peab hea stiilitunnetusega vene juurtega Helena, olles sündinud ja kasvanud NYC-s ning elades hetkel Brooklyn´is. Lihtsalt hea vaadata ja inspiratsiooni koguda.
***
Helena, who is keeping the blog, has very good sense of style. I´m following and getting good ideas to style my own everyday looks.

 

 

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites My favorite blogs