Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!
Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.
Sibulapitsa
Hei!
Jagan Teiega üht oma lemmikut pitsa retsepti. Põhi on mõnusalt krõbe ja kate on maitsev! Tegelikult ma väga suur sibula sõber pole, aga sibulapitsa on tõsiselt maitsev, terve pere sööb.
Koostis:
Kiirtaignast põhi:
25 g võid
1 dl piima
0,5 tl soola
2 tl küpsetuspulbrit
2,5 dl jahu
Kate:
3 keskmist sibulat
2 küüslauguküünt
Praadimiseks õli
Määrimiseks15 g võid (võid ka õli kasutada)
50 g riivitud juustu
125 g mozzarella juustu
pitsamaitseainet
purustatud musta pipart ja veidi soola
Valmistamine:
Valmista taigen. Selleks sulata või ja soojenda piim käesoojuseni. Lisa sool, küpsetuspulber, jahu ja sega ühtlaseks taignaks. Jäta umbes 15 min seisma.
Koori ja viiluta sibulad, peenesta küüslauk ja kuumuta neid pannil õlis.
Pane ahi 225 kraadi juurde soojenema ja rulli taigen ümaraks ja õhukeseks. Sulata või (15g), kõige mugavam on seda mikrolaineahjus teha. Pintselda võiga taigen üle. Laota peale sibulad. Puista peale maitseained ja lisa tükeldatud mozzarella ja riivitud juust.
Küpseta 225 kraadi juures 12-15 min.
Mis on teie lemmik pitsa?
Jagage erilisemaid, ehk mitte just kõige tavalisemaid, pitsakatte soovitusi :)