EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

What a wonderful life it is: Minu teekond tervislikuma Minani - osa 5

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vasak pilt : 22.08.14 ja parem pilt 11.09.14

image

Kui ma nüüd päris ausalt ütlen siis ma ei kujuta ettegi kuidas ma ilma Kristota täna sellise tulemuseni oleksin jõudnud. Koos seda kõike teha on ikka nii palju lihtsam! Aitäh Sulle kallike selle eest :)

Oleme endiselt Viimsi spa jõusaalile truuks jäänud ja ei ole midagi kosutavamat kui peale treeningut minna spaasse mullivanni koos mõnulema. See on justkui preemia eest! Seetõttu ei pane ma ka Viimsi spa pisut kõrgemat hinda pahaks. Minu jaoks on see täiesti seda väärt. Üheski rühmatreeningus me veel käinud ei ole aga saunajooga tundub üsna lahe mõte! On keegi äkki käinud?

Vahepeal olin nädalakese haige ja trennist eemal. Ka toitumine muutus üsna kesiseks. See kallutas mind pisut rajalt kõrvale aga ega keha vajabki puhkust ja üle pingutada ei tohi. Eks seetõttu jäid ka eelmised kaks positust vahele. Ma loodan, et te ei pahanda..

image image

Hetkel on kaalunumber küll seisma jäänud aga lihased hakkavad vaikselt paremat vormi võtma ja ümbermõõt siiski kahaneb pisut. Kohe hea on vaadata kuidas iga nädalaga muutuvad kõhu peal olevad joonekesed järjest rohkem seda moodi nagu ma seda sooviksin. Ma poleks iial arvanud kui põnev on oma keha jälgida ja kui palju ta meile tegelikult ise märku annab mis talle meeldib ja mis mitte. Müstiline. Kaal kõigub 49,5 - 50 kilo vahel. Üks siis hommikuti ja teine õhtuti. Jätkuvalt soovin veel vaid kilokese alla võtta aga küll ka see läheb nagu niuhhti. Kena trimmis kõht ja pepu on nüüd palju suuremaks eesmärgiks saanud kui lihtsalt see kaalunumber. See nagu ei omagi enam suurt tähtsust minu jaoks :)

image

Ka toitumine püsib muidu üsna tugevalt paigas. Sellel nädalavahetusel läks muidugi tiba patustamiseks. Käisime Kristo ja sõpradega Saaremaal. Ooooooh kui mõnus! Pannkoogid hommikusöögiks, ise metsast korjatud kukeseened lõunaks ja naabri püütud kala õhtusöögiks. Kirke tegi meile veel suure plaaditäie kooki ja oeh.. No üldse ei tahtnud koju tullagi. See on nii mõnus mereäärne vaikne kohake ja seal tõesti on kerge unustada kõik argipäeva mured.

Kuhu Teie rutiinsest argipäevast vahel peitu poete? Kuidas Teie teekond möödub? :)

image

Ilusat algavat nädalat päikesekiired!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis What a wonderful life it is: Minu teekond tervislikuma Minani - osa 5