EEVA naistekas

Teisipäev, 30. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Ema ja laps, ehk MEIE

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vahepeal jääb mulje, et äsja emaks saanud naisel tekib arengus väga suur tagasilöök, kui seda nii saab nimetada. Kõik justkui hakkab otsast peale. Muidugi selle vahega, et ema oskab lapsega võrreldes end kõnes ja kirjas väljendada.

 

Esiteks. Ulmeliselt suur kaalu langus lapse sünnil. Mõelda vaid, laps on siia ilma tulnud ja nüüd mõlemad kaaluvad 3kg. Ma arvan, et nii mõnigi meist on näinud kuskil viidet või pilti allkirjaga: me sündisime x päeval, kaalusime x kg ja olime x cm pikad. 

Järgnevad: meil on gaasid. Me oksendasime. Me saame rinda. Me saime süsti. Me oskame keerata jne... Kõige levinum on ilmselt: "me saime xx kuuseks". Alles hiljuti FB-s nägin pilti kus lapsuke oli koos tordiga pildil ja all lause: "Me saime viie kuuseks". Ma vaatasin seda pilti tükk aega ja otsustasin emale märku anda, et tema on siiski veidi vanem. Mõtlesin muidugi viimasel minutil ümber. Las neil olla siis üks tore päev :D 

See, et me magame öösel rahulikult, on muidugi loogiline - kui laps magab rahulikult, pole ka ema uni häiritud. 

image

Aga kõige kahtlasemad, mida näinud/kuulnud olen: Me pissisime täna potti. No kujutage ette! Ma saan aru, et ema rõõm on piiritu, aga täiskasvanud naisel peaks potil käimine ju täiesti elementaarne tegevus olema. Teine ja eriti vürtsikas lause vastse ema poolt: me kakasime vanni. Ütleme nii et see paneb küll mõistuses kahtlema :D Kuskil maal võiks ju piir olla, ei tasu selle meie-tamisega nii hoogu ka minna. 

Mida toredat "meie" teemal kuulnud olete?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Ema ja laps, ehk MEIE