EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Suhsi tegu - teine proov

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kuna täna maandus koju suurem kogus lõhet, siis otsustasin veidi sushit teha. Seekord siis juba teine proov ja proovisin lõpuks ka sünnipäevaks saadud aparaadi ära. Ei viitsinud oma jaost pilti teha, aga täpselt selline:


image
No ma ei tea, sellega ei tulnud kuidagi rullid välja. Rullid olid küll ilusad kõvad aga see aparaat lükkas kokku tõmmates Nori lehe kortsu ja pool rulli külge jäi ilma Nori`ta. Rull muidugi seisis sellest hoolimata koos. Sellega ehk on selliseid rulle parem teha, mille väljapoole jääbki ainult riis?
Kas keegi on sellise masinaga sushit proovinud teha?

Keerasin siis sushimatiga, nagu eelmiselgi korral. Seekord tulid rullid juba eeskujulikult kõvad. Sisu oli natuke vähe ja jäi veidi küljele aga pole hullu, jäin täitsa rahule. Tegemise ajal muidugi mõtlesin, et mitte kunagi enam ei jända nendega! Nagu ka esimesel korral :D Seekord, kui rullid olid lahti lõigatud, mõtlesin, et teen ikka veel. Nüüd ju tulid palju kenamad :)

Pildid pole kõige parema kvaliteediga (telefoniga pildistatud).

image
image
Kuidas selle Nori-lehega on? Kas see peaks ainult rulli ümber olema? Mul jääb ots sisse :S

Nii, sushitegijad, jagage nippe! Kuidas lihtsam teha? Mida vahele? Millised tooted on sushi valmistamiseks kõige paremad?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Suhsi tegu - teine proov