EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu teekond tervisliku Minani - osa 3

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Õhtust päikesekiired!

Ja ongi jälle nädal möödas. See nädal oli hoopis efektiivsem kui eelmine. Tegin pea iga päev trenni. Kolm korda käisin jõusaalis ning ülejäänud päevadel rattaga sõitmas. Ainus päev millal ma seda ei teinud oli täna. Täna oli maarjamäe memme sünnipäev (minu vanavanaema, tibu ema). Ta sai 89 aastaseks! Sõime selle tähistamiseks kooki hoopis :)

image

Hetkel järgin jõusaalis Marek Morožovi poolt kokku pandud kava. Käisin tema juures personaaltreeningus ligikaudu kaks kuud tagasi. See sobib mulle hästi! Vahepeal kasutan vahelduse mõttes ka teisi aparaate mida kava ette ei näe. Üleval toodud fotod kajastavad juba päris hästi muutusi. Esimese ja viimase pildi vahe on lausa 3,1kg! Minu kõige kõrgemast kaalust 53kg on saanud tänaseks 49,9kg! Wohoooooo! Kui väga olen ma seda nelja sinna ette igatsenud!

Terve nädala olen suutnud täiesti tervislikult toituda ilma kordagi patustamata. Nii hea tunne on! Lihtsalt selline eneseteostuse heaolu tunne. Te kindlasti teate mis tunne see on.. Motiveerib aina rohkem :) Numbritest rääkides siis soovin kaotada vaid 1,9kg veel. Siis tahaks lihtsalt vähe rohkem lihaseid näha. 

See nädal:

image

Üle-eelmine nädal:

image

Numbrites on siis vahe 1,2kg nädalaga. Mis mulle Viimsi Spa jõusaali juures meeldib on see, et saan peale treeningut ujuma minna, mullivannis lebotada ja auru- või kasesaunas mõnuleda. See on justkui preemiaks enesele. Lisaks sellele on see mu kodule väga lähedal. See teeb selle trennis käimise oluliselt mugavamaks. Tegin omale piiramatu 3 kuu kaardi ning see võimaldab mul proovida ka kõiki erinevaid rühmatreeninguid. See on vahelduse mõttes suurepärane!

Kui Teil mingeid küsimusi on siis vastan hea meelega kommentaarides. Praegu aga ilusat pühapäeva! Mul on aeg põhku pugeda, sest homme on kohe eriti varajane ärkamine.  Head ööd lillekesed!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Minu teekond tervisliku Minani - osa 3