EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Review//WTF küünelakid

Postitas blogisse: Ms.Kiku
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kes mind instagramis jälgib(siin) see on juba kindlasti näinud pilti minu tellimusest, mis sisaldab ka ühte WTF (Wonderful toes&fingers) küünelakki. Ma ei ole taolisest firmast varem midagi kuulnud aga huvi oli suur ning värvivalik samuti piisav. Tellimuse teostasin lehel Tradehouse. Sealt võib leida palju-palju põnevaid tooteid seeda piiluge ka sinna. Kuid nüüd küünelaki enda juurde. Algselt tellides arvasin, et mulle saabub kas tume-tume roosa või siis punane küünelakk. Ka küünelaki kätte saades tundus see olevat selline, kuid praegu pilte vaadates on näha, et toon on tegelikult heledam.Ju siis mõjus tumedam valgus mulle nii.

Toon on sellel C19 ning sisaldab 15ml. Hind on sellel 3.90 €. Küüntele kandes olin ma esialgu pettunud, sest värv polnud üldse selline nagu ette olin kujutanud, kuid tegelikult.. oli see palju ilusam, kui ma arvatagi oleks osanud. See on niivõrd ilus ja "mahlane" roosa, täpselt paras suveks. Kahju, et ma selle alles suve lõpupoole järgi proovisin. Küünelakk ise on üsna vedel, seega läheb seda vaja väga väike kogus, et küüned ära värvida. Ettevaatlik tuleks olla, et seda pintslile liiga palju ei saa, sest muidu võib äpardus juhtuda(nagu minul ka juhtus).Küünte värvimine on väga mugav ning küünelakk jaotub ühtlaselt ja kergelt. Ühest kihist kindlasti ei piisa, sest antud küünelakk jäi üsna hele ning veidi läbikumav. Kahest kihist täiesti piisas. Kuivab see veidi kauem seega, et maniküüri mitte ära rikkuda, tuleb ettevaatlik olla ning kõik oma toimetused varem ära teha. Praeguseks on see mu küüntel ilutsenud 4 päeva ning pole ühestki otsast kuluma hakanud. Läbi on elatud juba paar pesu ning ka nõude pesemised. Minu arvates on see super tulemus, eriti pärast minu China Glaze katsetusi. Soovitan kõigil neil, kel muidu küünelakk eriti küüntel püsida ei taha proovida antud sarja küünelakke, sest minul püsivad need tõepoolest veatult.  imageimage
Kas keegi Teist, armsad lugejad, on proovinud WTF küünelakke? :)

Olen Kristina blogist Ms.Kiku. Kirjutan kõigest, mis mulle huvi pakub ja on minu lugejate tähelepanu väärt. Loodan, et meeldib:)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid kristina Review//WTF küünelakid