EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Can't wait no longer

Postitas blogisse: Hearts of Cashmere
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Teisipäeval oli mul hullumeelne päev Tallinnas. Kell 8 hakkasime Jõgevalt liikuma ja kui pool 10 linnas olime, oli õues juba niii palav. Otsisin selles kuumuses oma majanduskooli üles, aga jõudsin ikkagi liiga vara kohale. Passimist oli palju, eriti veel enne vestlust, kui pidin 2 ja pool tundi lihtsalt seisma, sest korraldus seal koolis oli küll arulage.

Ja kui ajast ette rutata, siis võin öelda, et õpilast minust see sügis ei saagi. Nimelt suudeti minu vestluse punktid kõige pealt ära kaotada ja pärast öeldi mulle hoopis teised punktid kui Saisis kirjas olid, nii et kokkuvõttes põhimõtteliselt keerati mingi jama kokku ja nüüd jäingi konkurentsist välja. Aga võib olla ongi parem, sest loodetavasti saan juba kuu lõpus tööle hakata ja ega 12h tööpäevadega täitskohaga tööl olles kerge õppida ei oleks. Seoses tööga käisin teisipäeval ka vestlusel Sportlandis. Juhataja oli nii sõbralik ja tore, nii et kõik läks hästi. Peale seda oli mul aga nii palju vaba aega enne kui kortereid vaatama pidin minema. ÕNNEKS helistas mulle Cätlin, et ta on ka juhuslikult linnas ja saime koos aega veeta kuni Enna ka linna jõudis. Sõitsime siis Põhja-Tallinna, et korter üle vaadata ja no ma armusin kohe. Õnneks on nüüd asjad nii kaugel, et omanik peaks mulle lähiajal lepingu saatma, nii et meil ongi Markoga oma kodu Tallinnas olemas! :) Ausalt, ma ei suudagi enam millelegi muule mõelda kui sellele, et juba kolida saaks. Käime Liinaga poodides ka nii, et vaatame igasuguseid asju, mida uude korterisse vaja oleks. Ma nii loodan, et Liina saab ka oma korteriasjad varsti korda ja saame koos asju ostma minna :) .
Anywho, peale teise korteri vaatamist suundusime Cätliniga sööma, sest terve päev oli nii kiire, et varem lihtsalt ei olnud aega. Lõpuks jõudis Liina ka sinna ja nii hea meel oli jutustada ja istuda seal peale pikka päeva. Õhtul peale kümmet jõudis meie isiklik takso ka linna ja autosõit Ruila oli nii lõbus. Veetsime öö Enna juures ja hommikul saime ka õnneks autoga linna. Käisin Sportlandis proovipäeval ära ja peale seda kõndisime Liinaga ringi, käisime poodides kuni isa meile järgi tuli. Jaaa mõnus autosõit Jõgevale hakkas pihta. Ma pole väga ammu Tallinnast nii hea tundega ära tulnud, teades, et kõik asjad ongi korras ja nüüd jääb üle vaid sügist oodata. Nädala pärast ongi juba Mallorca reis ja peale seda Hello Tallinn! :))

Minu nimeks on Liis ning olen 19-aastane neiu, kes armastab blogimist ning jagab seal kõike, millest elus rõõmu tunneb. Enamasti seondub see kas moe, spordi, toidu või ilumaailmaga, kuid esineb ka postitusi lihtsalt minu igapäevasest elust. Loodan, et ka sina leiad minu blogist midagi huvitavat - head lugemist!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Liis Paalits Can't wait no longer