EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu teekond tervisliku Minani - osa 2

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, hei päikesekiired!

Ja ongi nädal nagu viuhhhti läinud. Möödunud nädalal oli kohe eriti palju tegemist ja sündmusi. Lisaks ka trenni loomulikult. Ära sai käidud pulmas, tüdrukuteõhtul ja paljudel kokkusaamistel. Ma ei saa kindlasti väita, et ma ei patustanud.. Patustasin küll. Aga pole hullu. Usun siiralt, et enese täieliku keelamise juures on tulemusi palju raskem saavutada. Aegajalt on täiesti okei ennast premeerida!

 

Aga räägime tulemustest..

Siin siis võrdlusfotod:

image image

Mida ma siis täpsemalt tegin.. 

Hommikusöögiks (kl 8.00) valisin pudru (tegin selle veega) või seemneleiva koos salatilehe, kurgi, tomati, kalkunisingi ja light juustuga.

Lõunaks (kl12.00) sõin enamasti kana või kala koos mõne salatiga. Mõnikord lubasin omale sinna kõrvale kaks keedukartulit või riisi. Sõltub kui tühi kõht oli ja mille järele isu.

Ooteks (kl 16.00) sõin nekrariini, arbuusi, apelsini või kodujuustu.

Õhtusöögiks (kl 20.00) sõin jälle kana või kala ning seda toorsalatiga (kasutasin ka hapukoort). 

Söögikordade kõrvale jõin alati vett sidruniga. Hommikuti jõin tassitäie kohvi. Peale igat toidukorda (nii umbes 30 minuti möödudes) jõin tassikese rohelist teed. See kiirendab seedimist ja on üldse tervisele hea!

Kristo tegi tegelikult meie mõlemi jaoks ka exceli tabeli kuhu märgime siis igapäev oma täpse söögikorra. Ma lootsin seda täna Teiega jagada aga udupea nagu ma olen.. Unustasin selle tööarvutist endale saata. Aga mis seal ikka.. Järgmisel nädalal uuele katsele. Kaalumuutus on üsna pisike.. Kõigest 200g. Eks nädalaga on ka raske suuri muutusi oodata. Käisin rattaga sõitmas ja jalutamas. Kodus tegin õhtuti 3x10 või 4x10 kordustega kõhulihaseid. 

image

See Foto iseenesest on juba etem. Vasakpoolne pilt on tehtud 2 päeva tagasi ja parem pilt 22.juulil. Vahe on kõigest 16 päeva ja siin on selgelt juba tulemusi näha. See võrdluspilt üllatas ka mind tegelikult. Tõi väga palju motivatsiooni juurde! Sellel nädalal proovin olla veel korralikum ja loodan järgmise nädala lõpuks juba paremaid tulemusi näha. Võiks saada selle kaalunumbri sinna 49kg juurde :)

Enesetunne on juba kordades parem lihtsalt sellepärast, et enam ei ole sellist punnis kõhu tunnet. Soovitan kõigil kellel selline teekond käsil samuti endast fotosid teha. Hiljem ise võrdlust vaadates on niiiii hea tunne! See tõesti motiveerib kordades rohkem :) Jälgin instagramis ja facebookis paljusid fitness channeleid, et endale pidevalt meenutada kuhu ma pürgin. See tõesti toimib!

Praegu aga ilusat pühapäeva!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Minu teekond tervisliku Minani - osa 2