EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s Empties

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Teiste blogisid lugedes on näha, et lõppenud toodete postitusi tehakse päris sageli ning neid tahetakse ka lugeda. Seega minu esimene lõppenud toodete postitus nüüd teie ees :)

Juulikuuga said läbi 4 toodet, millest igaühe kohta alltoodult pikemalt.


***
This is my first empties post :) Let´s start with 4 products and I really appreciate your comments and feedback about your experiences with those products or good alternatives which I could use for next:

Today´s empties
Jällegi sai läbi üks mu kõige lemmikum niisutav seerum: Darphin´i Hydraskin, millest kirjutasin pikemalt ka siin. Olen endiselt sellest vaimustuses: minu kuivale nahale on see toode mõjunud ülimalt hästi ning ostan peagi järgmise pudeli. Kui ka Sulle teeb muret kuiv näonahk, siis see toode on kindla peale minek, julgen 100% soovitada.
***
First product that has been ended is Hydraskin Serum from Darphin (my review of it here). If you are in trouble with dry skin, this is the right product for you – it really moisturizes and increases your skin´s tonus. Will definitely buy this again.

Darphin Hydraskin empty bottle
Teine lõppenud toode on Elizabeth Arden Green Tea Cream Deodorant, millest kirjutasin pikemalt siin. Ka täna, kui olen terve sticki ära kasutanud, olen veendunud selle töökindluses: värskus terveks päevaks. Kuna Ardeni stick sai mul otsa juba nädal tagasi, siis kasutan ajutiselt üht alternatiivset lahendust ning ütlen ausalt – selliste kuumade ilmadega saan selgelt aru, et Ardeni stickile hetkel paremat asendust pole. Ja tellisin täna juba uue Ardeni sticki siit (hind vaid 10,95€)
***
Elisabeth Arden Green Tea Cream Deodorant works brilliantly even with this hot weather we have at the moment. It really gives you freshness for a whole day! Already bought another one from here, with only 10,95€!

Elizabeth Arden Green Tea Cream Deodorant

 

Kolmas otsa saanud toode on mu lemmik ripsmetušš Giorgio Armanilt – Eyes To Kill. Ka sellest olen varasemalt kirjutanud, vt siia. Seda ripsmetušši olen korduvalt ostnud ja peale teiste katsetamist selle juurde tagasi pöördunud, see on lihtsalt nii hea! Hea tume värv, pikendav ning väga hea harjaga, mis tähendab, et ripsmed ei lähe kunagi tükki. Kuigi testin hetkel 2 alternatiivi, võin juba praegu öelda, et sean sammud peagi Kaubamaja suunas uue Eyes To Kill ripsmetuši järele :)
***
Giorgio Armani Mascara Eyes To Kill is again one of my absolute favorites (review from past is here). I love it´s dark color and good brush which helps to avoid the sticking lashes. And it gives some extra length to lashes as well. As I´m testing 2 alternative mascaras at the moment I can already say that I will go after new Armani mascara during nearest days :)

Giorgio Armani Mascara Eyes To Kill

Neljandaks lõppenud tooteks on Kevin Murphy Anti Gravity, mis aitab lisada juustele volüümi ning aitab kauem säilitada nii sirgendatud kui lokitatud juukseid. Selle kohta võin küll öelda, et ei ole nii tõhus, kui tahaks: olulist volüümi juustele ei lisa või ootan mina täna juba pisut enamat. Samuti ei ole ma täheldanud, et juuksed püsiks selle vahendi kasutamise järgselt kauem sirged/lokkis kui tavaliselt. Ühesõnaga, proovin järgmine kord vahelduseks midagi muud.
***
And the forth ended product is Kevin Murphy Anti Gravity which helps to add some volume to the hair and keep longer the curling or straightening results. I don´t know – it doesn´t give enough volume in my opinion (or my whishes are too high) and I haven´t notice that the hair keep their shape longer as usual, so next time I´ll try with something else.
Kevin Murphy Anti Gravity

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s Empties