EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

July favorites

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Näitan enda juuli lemmikuid tooteid, mis aitavad säilitada värske ning kauni välimuse nii vihmasel õhtul kui ka lämbel keskpäeval. Eelmisel korral suutsin valida viis lemmikut ja neid näeb siit, kuid seekord on väärt tooteid rohkem ja ma lihtsalt ei suutnud valida!

 

I´ll show you my July favorites and they´ll keep you fresh and pretty look during the rainy evening or burning hot midday! Last time I showed you five favorites and you can see that post here, this time I have a bit more products but they are worth it!image

image
Suvel ja selle kuumaga ei taha ma enda nägu meigiga väga koormata, kuid sära toob silmadesse sinine Aden´ silmapliiats aquamarine. Kui mul on kiire, siis on see tõesti parim abimees, väga hea pigmendi ja tooniga ning piisab veel ripsmetušist ja oledki valmis minekuks. Lisaks meeldib mulle aina enam mu Lumene Natural Code meigipalett, mis on küll pisike, kuid väga kompaktne. Kasutan kõige heledamat tooni ka highlighterina ja see töötab hästi! Minu uued lemmikud aksessuaarid suveks on TTTattoo ajutised tätoveeringud, mis aitavad muuta välimust põnevamaks ning küsimused-komplimendid ongi vaevata garanteeritud! Mulle meeldib, et nende lehel saab oma tätoveeringu ise disainida, see ei maksa palju ja jõuab väga kiiresti postkasti!

With this kind of heat I don´t want to wear a lot´s of make-up so it´s so easy to bring some freshness to your eyes with Aden eyeliner pencil aquamarine. If I´m in a rush it´s so convient with good pigment and tone, so just apply that and mascara and you are ready to go! Also I love my small but compact Lumene Natural Code make-up palett. Also I use this lighter color as a highlihter and it works! My new fvorite accesorize for summer is TTTattoo temporary tattoos, it´s so easy to change your look with seconds and questions-compliments are quaranteed. I like that you can design your own tattoo, it doesn´t cost a lot and delivery is fast!

image
Suvel vajavad juuksed rohkem poputamist ning kaitsmist päikese eest, seega kasutan nende turgutamiseks Macadamia juukseõli, mille lõhn on eemale peletanud kõik minu muud õlid, ma olen lummatud! Pudel on üsna pisike, kuid toodet kulub üpris vähe. Küll aga on minu arvates veidi ebameeldiv, et pudelil ei ole pumpa ega muud otsikut. Soengut hoiab aga kontrolli all pisike The stay in place juukselakk Seppälält. Sain selle Lindexi ja Seppälä showroomi avamiselt kingituseks ning mulle väga meeldib tema matt pudel, püsivus ja reisimiseks sobilik suurus!

Hair needs a extra care during the summer so I use Macadamia oil and it smells heavenly! Now I even don´t use any other oil, because this smell and result is just so soft and healthy! Seppälä The stay in place hair spray controls my hair with every weather. I got it as a present from Lindex and Seppälä showroom opening and I really like this matt bottle, small size and how it handles my hair! image
Tõenäoliselt soovivad kõik naised hoida enda näonahka võimalikult kaua noore ja siledana, kuid samas tahaks ju veidi jumet ka näole? Seeõttu kasutan mina ja soovitan soojalt ka teistele Dermosil isepruunistavast näokreemist, mis annab kauni jume nahka kahjustamata. Kogu välimusele paneb lõpliku punkti suvine ja kerge lõhnasprei Avon´ilt, mis paneb tundma end eriti värske ja õrna lillekesena! See sprei on hetkel isegi kõik mu parfüümid üle trumbanud!

Probably every woman would like to keep her facial skin young and fresh, but also would like to have a bit tanned skin. I use and I really recommend  Dermosil self tanning facial moussy cream, it gives you lovely tanned skind without any harming your skin. I finish my look with summery spray parfume by Avon Cosmetics, it feels so light and fresh! Now I even don´t use my other parfumes, because they feels too heavy for the summer!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli July favorites