Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!
Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.
Strawberry Jam Day
Värske maasikamoos on üks parimaid asju kuumade pannkookidega, mistõttu teen igal aastal talveks suurema koguse maasika toormoosi sügavkülma.
Retsept on siinkohal lihtne ja valmistamine ka: puhastad maasikad ära ning
lased saumikseriga püreeks. Suhkrut lisad maitse järgi, seejärel karpi ja sügavkülma! 10 kg maasikate toormoosiks tegemise peale kulus mul 2,5 tundi ning kogus, mis karpidesse enam ei mahtunud, läheb koogi peale :)
Fresh strawberry jam suits perfectly together with warm pancaces. That’s why I’m doing every year some amount of fresh strawberry jam and put it info freezer.
Recipe is easy: clean the strawberries, crush them info puree, add sugar (taste it how sweet you like), put into boxes and freeze it. Making 10kg of strawberries into jam takes ~2,5 hours (together with cleaning). And leftovers are made into cake :)