EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

White jewelry box

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Blogidest on ikka väga palju kasu: inimestel on nii palju häid mõtteid ja ideid, samuti testitakse pidevalt erinevaid tooteid, mis aitab omakorda orienteeruda kirjus ilumaailmas.

 

Hea idee sain Mannumari blogist, kus ta kirjutas, et soetas endale ehete hoidmiseks valge puidust teekarbi Home4You-st. Äratundmine tekkis koheselt: täpselt see, mida minulgi vaja ning mõeldud-tehtud :) Karp on tõesti kena ja universaalne ehete hoidmiseks; klaaskaant avamata näed, mis sees on ning karp ise on piisava suurusega, et kappi ära mahtuda. Lõpuks ometi on mu ehted organiseeritult paigutatud ja seda vaid minimaalse investeeringu – ca 10€ eest.

Jewelry box made from teabox

Blogs are very useful for getting good ideas. From Mannumari blog I got an idea for organizing better my jewelry. She has bought from Home4You middle size white teabox which is perfect for keeping your jewelry. Teabox price was around 10€ if I remember correctly, so very cheap and effective thing!

Jewelry box made from teabox

Jewelry box made from teabox

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites White jewelry box