EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite foundation

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Jumestuskreemide valik on väga lai ja valikut nende hulgast teha raske. Kui oled just uut jumestuskreemi valimas, julgen Sulle soovitada oma viimase aja absoluutset lemmikut - Yves Saint Laurent´i Youth Liberator Serum Foundation.

 

Yves Saint Laurent Youth Liberator Serum FoundationEsmalt köitis mu tähelepanu luksuslik ja elegantne pakend, seejärel tootjapoolsed lubadused: tegu on jumestuskreemiga, mis sisaldab toniseerivat seerumit, tagab niisutatud näonaha 24h-ks, teeb näonaha koheselt siledamaks ja jume värskemaks. Kuna mul on kuiv näonahk, siis reeglina mõjub mulle kõik, mis lubab näonaha kuivust leevendada, nii ka seekord :)

Esmalt käisin Kaubamajas tooni valimas ning hästi meeldivaks üllatuseks oli, et kui kohapeal tooni sobivuse üle otsustada ei suuda, pannakse kaasa väike purgike jumestuskreemiga, et saad 2-3 korda kodus seda katsetada ning seejärel otsuse langetada. Suur pluss Kaubamajale sellise suhtumise eest! Sellise katsetamise teel sain sobiva tooni välja valitud ning ostsin kreemi ära.

Nagu allolevalt pildilt näete, on tegu suhteliselt vedela jumestuskreemiga. Pudelist tuleb ta väga mugavalt välja – ühest pumbavajutusest piisab kogu näo katmiseks. Pealekandmine on mugav, sest hajutamine on lihtne. Ja katvus on hea – sellise vedelat tüüpi konsistentsi puhul kohe üllatavalt hea. Jumestuskreem kestab veatuna terve päeva (ka trennijärgselt on tip-top) ning kaitseb päikese eest oma SPF20-ga. Kuigi YSL jumestuskreemi hind on krõbe, näitab kasutamiskogemus, et see on seda tõesti väärt!

Yves Saint Laurent Youth Liberator Serum FoundationAs I have dry skin I´m always looking for beauty products that help against that. Now I found YSL Youth Liberator Serum Foundation, which promises to moisturize the skin for 24 hours, protect it against sun with SPF20, has anti-aging effects, corrects uneven skin tones and gives instantly younger appearance.

After using it couple of months I have only positive words to say about this YSL foundation. Despite the quite liquid formula the foundation coverage is very good, it´s easy to apply and one pump of foundation is enough for whole face. Foundation lasts also whole day even after quite hard training. So I have tested the foundation in every occasion and can say that it´s worth it´s price and I´m one very happy user of it :)

Yves Saint Laurent Youth Liberator Serum Foundation

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite foundation