EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Summer Essentsials

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,
Kahjuks ei osanud ma sellele postitusele kuidagi eesti keelset nime anda.

Igatahes näitan ma teile siin asju mis on (vähemalt minu jaoks) suveks vajalikud.

image

Ma olen lihtsalt nii õnnelik, et mul on nüüd 3 kuud lihtsalt vaba aega teha mida tahan ja mitte muretseda igapäev hinnete pärast. 

Iiigatahes postituse juurde minnes:


image

Esiteks on mul siin kaks super ilusat värvi küünelakki.

 Suvel on väga mõnus värvida küüsi ning sobitada neid oma riietusega.

Vasakul on Essence´i "that´s what i mint" mis on imeilus mündiroheline värv, 

see maksab ainult paar eurot (kuigi seda firmat Eestis vist ei müüa) ning juba ühe kihiga on täielik katvus.

Paremal on China Glaze´i "Hot for pink" mis on väga kena neoonroosa, aga see küünelakk võtab kuivamiseks kaua aega ning kui sa pole just kõige kannatlikum (nagu mina) siis võib selle küünelakkiga veidi probleeme tekkida, aga uskuge mind, see värv on väärt seda.


image

Järgmiseks on mul siin minu kaks "must have" meigitoodet. 

Vasakul on Bourjois´i cc kreem, mis on suvel palju mõnusam ja kergem kui jumestuskreem. See konkreetne meeldib mulle väga- väga, sest see katab ära kogu punetuse ning sellel on ka SPF15 mis on suurepärane suveks.

Paremal on Maybelline´i Colossal Go Extreme veekindel ripsmetušš. Veekindlad ripsmetuššid on suvel väga vajalikud, sest keegi ei taha peale ujumiskäiku pandaks muutuda :D


image

Mõlemad pildil olevatest asjadest on minu jaoks väga vajalikud, eriti kätepesugeel.

The Body Shop´i käte desinfitseerija maasika lõhnaga. See on selline geel, mis puhastab käed mustusest ning bakteritest jättes need hästi lõhnama. See ei ole mitte ainult suvel väga vajalik, vaid üldse aasta ringselt, sest iial ei tea mil käed mustaks lähevad.

Batiste´i kuivšampooni on väga mõnus suvel kasutada eriti väga palava ilmaga või peale trenni, sest see imab endasse kogu rasu ning lisab kohevust. Mulle meeldib (:


image

Minu listist ei puudu kohe kindlasti mitte ka päevituspiim- sest keegi meist ei taha saada päikesepõletust ega kortse.

Väga tähtsal kohal on ka päikeseprillid, sest päike võib silmanägemist kahjustada ning jällegi pidev silmade kissitamine tekitab kortse, mida me kohe kindlasti noorena ei taha. Pluss need näevad päris head väja, või mis?


image

Ma ei suuda mitte kuhugi minna ilma huulepalsamita, huuled kipuvad alati kuidagi kuivad olema. Suvel soovitaksin osta SPF- ga huulepalsamid, sest huulte ära põletamine oleks jube- jube.

Pildil oleval nivea huulepalsamil pole küll SPF, aga see jättab huuled armsalt roosaks ning maitseb tõesti nagu arbuus :D (siiski oleks mul ka vähemalt ühte päikesekaitsega huulepalsamit vaja)


image

Enamasti on suvel väga palav, mille tõttu võib parfüüm olla veidi liiga tugev, kuid kuna me ikka tahame hästi lõhnata on heaks lahenduseks kehaspreid. Need on kergemad kui parfüümid ning püsivus on väiksem, seega saab päeva jooksul ennast "värskendada" 

Pildil on Victoria´s Secret´i kehasprei "Pure Seduction". Ma tellisin selle endale eelmise aasta lõpus ning olen seda väga tihti kasutanud, kuid siiski on toodet rohkem kui kolmveerand alles. See lõhnab väga hästi ploomi ja lilleliselt (:


image

Mulle meeldib väga lugeda ning selle pärast ongi viimaseks üks mu lemmikraamatuid 

"Süü on Tähtedel" Hiljuti tuli kinno ka film, mida mul pole olnud võimalus veel vaadata, aga raamat on tõesti super. Seega suvel on hea kui sul lebab kusagil mingi raamat mida lugeda, näiteks kasvõi rannas, et aega mööta saata.


Ma loodan, et teile meeldis tänane postitus.
Kommentaaridesse võite oma suve "must have" jätta (:

Tsauki
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eva Summer Essentsials