EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Superluks versioon Tangle Teezerist

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kullakesed, kuhu te mul kadunud olete? Viimasel ajal on siin tõeline tühjus, loodan, et olete varsti tagasi ning kui on midagi, mis vajaks mu blogis muutmist, andke teada :)
Täna räägiksin taas Tangle Teezerist, kuid mitte tavalisest, natuke šikimast ja natukene väiksemast, kui minu eelmine. Tangle Teezer jõudis minuni tänu www.salon24.eu'le


image
Mis tootega on tegu? 
Tangle Teezer Compact on uuenduslik juuksehari, mis loodud särava tulemuse saavutamiseks. Peopesa suurune, stiilne Compact juuksehari sobib oma mõõtudelt igasse käekotti. Selle eemaldatav kate kaitseb harjaseid tolmu ja mustuse eest. Tangle Teezer Compact tagab õrna ja pusavaba kammimistulemuse.

Need, kes on minu blogi pikemat aega jälginud ehk mäletavad, et mina olen üks inimstest kelle esimene kokkupuude Tangle Teezeriga oli negatiivne. Ometigi ei asenda sedasorti kammi mitte miski dušiall, kui mask vajab juustesse kammimist ning samuti ka lihtsalt märjad juuksed nõuavad veidike silumist. 

Minule saadeti proovimiseks uhiuus ja väga fäääntsi miniversioon. Hehe teate minul lõid küll silmad peas särama, kui hõbedane minikammike mulle karbikese seest vastu vaatas. Ja kui sealt pudenes veel välja must pehme hoiukotike siis olin juba sisust tõeliselt lummatud. Ülikift ja peen!

Nii huhh, katsun nüüd natuke hoogu maha võtta ja tõsisemaks muutuda.. :D
image

See on tavapärasest juukseharjast pisem, mis teeb väga mugavaks selle kaasaskandmise. Minu arvates ongi see Tangle Teezeri versioon perfektne reisikotti, käekotti, spordikotti jne. Sellel on kaasas kate, mis kaitseb piisid murdumise eest. Muideks Tangle Teezerite harjased on väga kiired painduma ja "viltu minema". Samuti oli pakikeses ka kotike, millest juba enne rääkisin, mis kaitseb veel omakorda ning hoiab ära kriimustuste teket, et hari püsiks kaua kaua nii särav nagu ta praegugi on.
Mulle meeldib miniversioon rohkem, kui ma nüüd aus olen, sest seda on tunduvalt mugavam käes hoida. Minusuguste minikäeliste jaoks ideaalne (mu kutt ütleb tihti et mul on minikäed :D).
Ei tea, kas asi on selles, et olen seda sorti harjadega harjunud või see hari ongi parem, aga mulle tundub, et see ei kaku nii palju kui suurem variant. Dušialla pole ma seda iludust veel raatsinud võtta. See jääbki minu kuivaks pusaharjaks. Tööd on sellega veidike rohkem, aga juuksed kammib ilusti läbi, veidikene kisub ikkagi, kuid siiski olen selle harjaga rohkem rahul kui Salon Elite versiooniga. Kindlasti on see ideaalne ka märgade juuste kammimiseks ning juuskemaski pealekandmiseks. Tangle Teezer Compact Styler Beloved Brush on saadaval http://www.salon24.eu/ ning Salon+ salongides hinnaga 14,90 (kui jagada seda toodet Facebooki kaudu, saab netipoest ostult -10% soodust!).

Hindeks 8/10


Mul on väga kahju, et sain siia ainult ühe endatehtud pildi panna, sest selle harja peegeldavuse tõttu on raske teravaid pilte saada :(
Aitäh Salon24.eu'le! :)

Hoidke mulle homseks mataeksamiks pöidlaid!
Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Superluks versioon Tangle Teezerist