EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Probleemid randades

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Täna luubi all erinevad probleemid erinevatel inimestel.

 

Kuna bikiinid paljastavad üsna palju keha, ei saa üle ja ümber probleemidest. Mõnd rannas lesijat häirivad nii mõnedki teised kaasmaalased, kes on julgenud end bikiinide väele võtta. (Buduaari foorumist eelmine või üleelmine aasta lugesin ja imestasin!).
Kohati jäi mulje, et rannas võivad end hästi tunda ainult saledad ja trimmis inimesed. Teised peaks end rohkem kinni katma (nt venitusarmidega naised trikoo selga panema) ja tugevalt ülekaalulised inimesed kindlasti koju jääma. Selliseid teiste suhtes väga kriitilisi inimesi on vähe, ma vähemalt loodan. Sellest põhimõttest lähtudes peaksin ma rannas ratturipükse kandma :D

Järgmine rannaeetika vastane asi on stringid! Stringidega päevitades võid sa osadele inimestele odavana tunduda. Samas päris mitmed inimesed rannas kougivad oma tavalised püksikud kanni vahele, ei tea kas see on ka odav või jääb see kallimasse klassi?


Mõnele oli probleemiks toestuseta rinnahoidjad ripprinnaga inimestel. Võib-olla on asi hoopis selles et anonüümsena arvamust avaldades näevad kritiseerijad teistes rohkem probleeme kui peaks.

Mind ei häiri teiste inimeste armid, tselluliit, voldid, stringid, kikitvad nibud, kehahoiak või mis iganes kõik veel. Kui inimene tunneb end ise hästi ja mugavalt, siis on ju korras. Kõik tahavad rannas mõnuleda, milleks peaks see mind häirima?
Tuleb tunnistada, et vahel mul on tunne, et ma ise riivan kellegi silma ja nt püsti tõustes panen sarongi ümber tagumiku :D

Tegelikult pole ma päris rahumeelne inimene ja minu jaoks on ka mõni asi häiriv:
Nt paljad lapsed. Mind panevad imestama vanemad kes lasevad neil alasti olla. Katsugu ise palja tagumikuga kuuma liiva sees istuda ja liiva kühveldada. Vaadaku kas on mugav kui kõik vahed liiva täis on! Siinkohal ma ei hakka võimalikest pedofiilidest, kellele on selline väljanäitus justkui vaateaknale pandud, rääkimagi.
No ja muidugi prügi häirib. Eriti kummaline on liiva alla maetud prügi...no milleks? Augu kaevamine on ju ekstra vaev, lihtsam oleks prügikast otsida... aga no mis sa ikka oskad õelda, usinad inimesed :D

image

Kas ja mis teid rannas häirib? 


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Probleemid randades