EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Natura Siberica šampoon ja palsam

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Täna otsustasin pikemalt kirjutada juba pikemat aega kasutusel olevatest Nautra Siberica šampoonist ja palsamist.

 

Ma ei hakka üldse keerutama ja ütlen kohe ausalt ära, et tegelikult suhtusin nendesse algul päris suure umbusaldusega: et mis mõttes täitsa looduslik ja hea ka veel?? - kuidas see veel võimalik on? Mõtlesin et kui on looduslik, siis ikka pole päris see mida mina ootan. Osade looduslike šampoonide kohta olin kuulnud, et jätavad juuksed tuhmiks ja "karedaks" kuna seal pole juuksehooldus imevahendeid silikone sees.
Natura Siberica kaubamärk jäi mulle silma kas eelmisest või üleeelmisest Buduaari kevadnumbrist, kus nende juuksehooldustooteid oldi kõrgelt hinnatud aasta lemmikute valimises. Äkki isegi olid esikohal? Vot seda enam ei mäleta... Igal-juhul see ja kiitvad kommentaarid Buduaari foorumis liigutasid mind nende proovimise poole.

image
Oma esimesed Natura Siberica tooted ostsin Läti kosmeetikapoest Drogas, kus tol ajal olid neil soodushinnad. Valisin välja niisutust ja kohevust andva komplekti. Need on valmistatud kääbus-seedermänni loodusliku orgaanilise ekstrakti alusel. Sisaldavad aminohappeid, mis taastavad vigastatud juuste struktuuri.

image
Mõlemad pudelid on 400ml-sed, üsna hea suurus, jätkub pikemaks ajaks. Korgid on hea lahendusega ja kergesti käsitletavad.
Lõhn on neil täitsa looduse hõnguga, ei mingit tutti-fruttit ega vahukommi! Neil antud toodetel on männi lõhn, palsamil veidi tugevam kui šampoonil. Algul oli aroom veidi võõras aga nüüd ma lausa naudin seda.
Šampoon on veidi vedelamad kui mina harjunud olen. Tundub, et see vahutab ka veidi vähem kui teised šampoonid mida kasutanud olen. Üritan lähtuda kuuldust, et šampoon ei peagi vahutama ja doseerimisega mitte üle pingutada.
Mõlema toote toimega olen ülirahul, lausa üllatusin neid esmakordselt kasutades. Juba peale šampooniga pesemist on juuksed pehmed, palsamist rääkimata. Tegelikult nad lubavad ka kohevust, aga seda ma ausalt õeldes ei ole märganud. Võib-olla oleneb see ka juustest. Mul on need pikad ja paksud ja ehk ei suudagi neid ükski vägi üles upitada, peale Batiste kuivšampooni :D image
Lõpetuseks rõõmustan, et Natura Siberica juuksehooldusvahendeid proovisin, need on tõesti head ja ületasid mu lootusi! Julgen neid kindlasti soovitada!
Sirvisin ka Natura Siberica kodulehte ja tahan veel proovida juuksemaski, huulepalsamit, näokreemi, koorijat, mingit keha toodet ja ...ühesõnaga kõike! :D

Kas Teie olete Natura Siberica juuksehooldus tooteid proovinud? Mis varianti ja kuidas rahule jäite nii toote kui lõhnaga?
Milliseid teisi Natura Siberica tooteid proovinud olete?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Natura Siberica šampoon ja palsam