EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tootearvustus: Oriflame küünelakist, mis püsib kuni 2 nädalat

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, teate, mul on nii hea meel, et taas on Teile millestki kirjutada.
Tänases postituses sooviksin jagada oma kogemust Oriflame kõige uuema küünelaki kohta.


image

Oriflame The One Long Wear küünelakk - toon Red Sky

Oriflame uusin küünelakk The One kollektsioonist lubab veatuna püsida küüntel kuni 2 nädalat, on see siis tõsi? Kohe räägin täpsemalt ;)

Mis mulle eriti meeldib on see toon, ohh milline punane, ohh kui naiselik! Värvivalikus on kokku 15 erinevat värvitooni. 

image

Pintsel on lakil suur ja selle tõttu saab toodet väga kiirelt ja kergelt küüntele kanda, maksimaalselt kahe tõmbega. See toode on tõeline unelm neile, kellel pole aega küünte jaoks, sest küüne katmiseks vaja ainult ühte kihti (ka minul on pildil 1 kiht) ning lakk kuivab väga-väga kiiresti. 

Mis puutub aga püsivusse, siis soovitati mul kasutada alus- ja pealislakki. Kuna mu küüned on väga valivad erinevate lakkide suhtes, siis aluslakk neile ei sobinud ja juba järgmisel päeval oli värv maas. Kui kandsin peale aga ainult The One laki ning pealislaki, siis püsis tulemus kaunina lausa 5 päeva. Kindlasti oleks püsinud ka kauem, aga hetkel on mul seoses uisutamisega väga palju proove ning pidev uiskude sidumine kahjustab tunduvalt küünelakki, kuid vaatamata sellele püsisid küüned väga tublisti ilusad.  Seega usun, et lakk püsiks peal ka üle nädala, kui hoiduda erinevatest tegevustest, mis võiksid lakki kahjustada.

Sooviksin veel lisada seda, et laki koostis meenutab geellakki,  näiteks on see paks ja jätab tugeva kihi, mis kaitseb küüsi murdumise eest. Minu küüned pole kunagi nii pikad olnud kui praegu, sest antud lakk kaitseb neid tõesti väga tugevasti. 

Viimaseks sooviksin veel lisada seda, et minu küüned pole kunagi nii palju komplimente saanud kui antud tooniga, tõesti soovitan soojalt! :)

Oriflame The One Long Wear küünelakk on saadaval alates 1. juunist tutvumishinnaga 4,59 eur (tavahind 6,50 eur). 

Hindeks 8/10

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eliise Tootearvustus: Oriflame küünelakist, mis püsib kuni 2 nädalat