EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Aprilli tühjad potsikud

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Ongi peaaegu et märkamatult mai käes.Täna on terve päev otsa sadanud ja väljas on kõik palju rohelisemaks läinud. Juba piilusin rabarberipõõsasse ka, isegi need on pikemaks kasvanud selle vihmaga, varsti saab hoolega kooke-pirukaid küpsetama hakata :)

 

Aprillikuu prügipostituse juurde tagasi tulles saan mainida, et seekord sai päris palju asju ära tarvitatud. Mõnega neist olin väga rahul, teistega jälle mitte nii väga. Aga kõigest nüüd pikemalt ja täpsemalt.


image
KÄED JA KÜÜNED
Sally Hansen niisutav küünelakieemaldi.
Sisaldab erinevaid vitamine ja lubab niisutada ja küüsi tugevdada. Oma töö tegi hästi ja kiirelt ära, küüsi liialt ei kuivataud. Hea suur pudel, jätkus pikemaks ajaks. Ostaks veel.
Vandini kätekreem.
Ostetud Lätist Drogas`est, miniversioon, 30ml. Hea käekotis kaasas kandmiseks. Koostiselt harjumatult vedel, alati tahtis toodet tuubist rohkem välja voolata kui vaja. Imendus kiirelt ja lõhn oli meeldiv, aga niisutust oleks minu jaoks võinud rohkem olla. Rohkem ei ostaks.
Sally Hansen küünekreem vitamiinide ja soja proteiiniga.
Väga hea kreem! Niisutas hästi ja küünenehad jäid ilusad. Pakend on 14,3ml ja jätkus üsna pikaks ajaks. Väga mõnusalt kerge ja pehme lõhnaga! Ostaks teine kordki. image
NÄGU
Olay Regenerist näopesukreem.
Arvustuse leiate siit. Väga hea näopesukreem! Ei kuivata ja plussiks on väikesed koorivad osakesed. Julgen soovitada.
Talika silmameigi eemaldaja.
Olen seda sama toodet ennegi ostnud ja kasutanud, aga seekord mulle tundus, et sisu on muutunud. Enne oli see vedel, nüüd geeljas. Samuti pani seekord mul silmad veidi kipitama, eelmine koostis silmi ei ärritanud. Pakend on mugav ja omab pumpa. Meigi eemaldas hästi, aga tundlikele silmadele ei sobi kahjuks ja mina enam ei ostaks.
Joik päevakreem.
Pumbaga pakend. Alguses nõudis kasutamine väheke täpsust: võis juhtuda, et pump läheb liialt järsult alla ja toodet lendab laia kaarega siia-sinna. Pumba kasutamisega harjus lõpuks ära. Kahjuks minule ei piisanud niisutusest. Põskede ala jäi ikka kuivaks. Rohkem ei ostaks.
Caudalie SOS näoseerum.
Tegemist on testriga. Mina selle kasutamisega erinevusi ei märganud, võibolla on asi selles, et väiksest tootest ei saanud lihtsalt aimu, enne sai otsa, kui mõjuma hakkas.

image
KEHA JUUKSED JM
Gillette Satin Care raseerimisgeel.
Täitsa hea toode! Niisutab ja teeb raseerimisprotseduurid libedamaks ja hõlpsamaks.
Inebrya Ice Cream juuksemask.
Purki lahti keerates lõi ninna vänge imalmagus keemiline banaanilõhn. Juuksed jättis väga pehmeks ja mõnusaks! Oleks lõhn mahedam ostaks kindlasti veel. Pakend on suur ja jätkus kauaks.
Lush Sparkle hambapesutabletid.
Ostsin kuna tekitasid suurt huvi, polnud enne hambapastat tablettide kujul kohanud. Pettuma ei pidanud, pesid hästi ja jätsid suhu värske ja puhta tunde. Vahutasid liigagi hästi, suu oli koguaeg vahtu täis ja mitu korda pidi välja sülitama, et olukord suus normaliseeruks ja hambahari ka ära mahuks :D

image

Kas olete neist midagi kasutanud ja kuidas meeldis?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Aprilli tühjad potsikud