EEVA naistekas

Teisipäev, 30. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Favorite Toning Day Cream

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

I wanna share my senciere excitement of one very good product – toning moisturizing face cream which is so good that I´m wondering why anybody hasn´t mention it before!

 

We all want to be nicely tanned or at least have some color in our face after long winter. I specifically wanted to prolong my holiday tan and was looking for some product for that. I don´t feel comfortable with self tanning products (except Dove, about which I wrote here), so my wish was to find something very light and easy to use. At Kaubamaja, two kind ladies brought together several products and my selection based first on cream texture, smell and how it felt on skin. I made my choice for Estee Lauder DayWear cream, which is anti-oxidant moisturizing toning cream with SPF15.
***
Päevitunud nahk näeb alati hea välja ning peale pikka talve tahaks ikka, et sinakas-halli tooni asemel näos oleks mingigi tervislik jume. Kuna mul õnnestus sel varakevadel käia päikese all puhkamas, siis minu sooviks oli seekord päikeselist jumet pikendada ning seetõttu otsisin sobivat toodet Kaubamajast. Olen ja jään pruunistavate toodete osas skeptiliseks (välja arvatud DOVE osas, millest kirjutasin siin pikemalt), siis otsisin midagi kerget, mida oleks lihtne kasutada. Kaks väga abivalmis müüjannat tõid kokku erinevaid tooteid, millede hulgast tegin valiku esmamulje põhjal: kreemi konsistentsi, lõhna ja kõige olulisima: kuidas see nahal tundus, põhjal. Seekordne valik läks Estee Lauder DayWear kreemi kasuks, mis on niisutav tooniv näokreem päikesekaitsega SPF15.

Estee Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer

Dear readers, I have to say that this is the BEST tinted moisturizer I have ever tried! I´m absolutely in LOVE in that! It has so many pros that I don´t know where to begin. First – I like it´s immediate effect which becomes visible after 1-2 sec of applying on the the skin. Cream changes it´s color from white-gray and it makes the blending really easy! Second – it is moisturizing effect really works. Third – it doesn´t have unpleasant scent like self-tanners usually have.

***
Head lugejad, see on päriselt KÕIGE PAREM tooniv niisutav näokreem, mida olen kunagi proovinud! Sellel on nii palju plusse, et ei teagi kust pihta hakata. Esiteks meeldib mulle kreemi kohene efekt – algselt valge-hallika värviga kreem muudab 1-2 sekundi pärast nahale kandmist tooni, nii et näed, kust tuleb hoolikamalt hajutada. Ehk see ei jäta nahka triibuliseks, olles ülimalt lihtsalt hajutatav. Teiseks on see niisutav kreem ning kolmandaks ei ole sel isepruunistavatele kreemidele omast spetsiifilist lõhna.

DSC02478What´s most interesting – producer promises that the cream provides the skin anti-oxidants, SPF protection and protects the skin agaings premature aging signs. I haven´t used the cream so long to confirm the last claim, but it definitely makes me feel good and skin in general is moisturized.
***
Mis kõige huvitavam – tootja lubab, et kreem pakub nahale igapäevaselt vajalikke antioksüdante, kaitseb päikesekiirguse eest ning aitab vähendada varaseid vananemisilminguid. Ma pole kreemi nii pikalt veel kasutanud, et seda viimast väidet kinnitada, kuid eks tulevik näitab, kas see töötab või mitte :)

Estee Lauder DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant Sheer Tint Release Moisturizer

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Favorite Toning Day Cream