EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Party preparations

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

It´s Friday and it´s time to go out! Everyone of us have their own rituals for getting ready for the evening, so do I.

 

Naked Basics palette, Lancome blush, Makeupstore, Jane Iredale
Men usually don´t like that we spend so much time for make-up, dressing and hair, they would like to go out immediately when the idea comes. But listen, guys, we really enjoy the full process and spending time with all our beautiful things that are collected together for that kind of preparations! Just deal with that :)
***
Meestele üldiselt ei meeldi, õigemini nad ei saa aru sellest ajast, mis meil enne väljaminekut sättimiseks kulub. No mis teha, võtke teadmiseks, et me naudime kogu ettevalmistavat protsessi ja seetõttu ei kiirusta ka eriti sellega. See on nö. kvaliteetaeg iseenda ja kõigi nende ilusate asjadega, mis on meile meigikotti ja -sahtlisse kogutud.

Hair styling equipment - Braun, GHD, Davines

I usually start with my hair – I wash and blow dry them and that much it. But everyone who has long hair knows how long the process takes, so half of the preparation time I spend purely with my hair.
***
Reeglina alustan ma juuste pesust, millele järgneb föönitamine. Kõik pikkade juuste omanikud teavad, kui kaua võtab juuste pesu ja kuivatamine aega, seega jah – pool ettevalmistusajast kulub mul puhtalt juustega tegelemisele.

Naked Basic palette

After hair I usually do my make-up. I don´t like dark or strong make-up, so it doesn´t take long for me. Most important for me is flawless make-up base. Also I like to play around my beautiful make-up palettes, shades, highlighters and blushes!
***
Juustega tegelemisele järgneb meikimine. Kuna mulle ei meeldi tume või tugev meik, siis ei võta see protsess ka kaua aega. Oluline on veatu meigipõhi. Samuti meeldib mulle “mängida” oma kappi kogunenud meigipalettide, põsepunade, highliter´ite jm. toredaga!
Going out dress and shoes

Last but not least – dressing up. Of course I think long on that what I will wear, what would be suitable for specific event and that everything would match together. Usually I wear dresses when I´m going out and most important are comfortable shoes as you have to stand a lot on your feet and dance, dance, dance :)
***
Viimaseks jääb riietumine, mis on loomulikult juba varakult ära otsustatud ja valmis vaadatud. Välja minnes kannan enamasti kleite  ning kõige olulisem on hea kingadevalik, sest jalgadel tuleb seista terve õhtu/öö.

Wish you all a wonderful and joyful Friday!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Party preparations