EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Summer preparations

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sun and the warm weather have inspired me so much that I´m making first preparations for starting the grill season. I decided to make a short trip to Helsinki´s IKEA because I have to renew some things what are brought out below.

 


I did quite long research on Helsinki´s IKEA´s homepage to have an overview what they offer for starting summer season.

IKEA First I put together selection of dishes that would replace some of my old ones and some that I just need for nice serving. First I need some serving bowls – from glass and regular white ones. I love the picture of strawberries in serving bowl; I will definitely get that one! Also I need new champagne glasses, 1-2 new tablecloths  and napkin holder.
***
Ilus ilm inspireerib algavaks suve- ja grillihooajaks ettevalmistusi tegema, mistõttu otsustasin, et käin ära Helsinki IKEA´s ning varun sealt kohe kõik asjad, mis hetkel puudu. Tegin põhjaliku uurimistöö ka IKEA kodulehel ning valisin alustuseks välja asjad, mida serveerimiseks ja lauakatmiseks vaja. Mul on puudus serveerimisnõudest – nii salatikaussidest kui ka jala peal serveerimisalusest, mis siin pildil on nii ilusti maasikaid täis laotud! Samuti on mul vaja šampanjaklaase, mõni meeleolu loov laualina ning salvrätihoidja. Ja ära ma nad sealt toon ;)

Collages

Now I move to my “wish-list” of things that would perfectly fit into my home but i´m not sure if I do need all of them. First, I really like the garden sofa… I can imagine how nice it would be to lay on it on evening sun and read some magazine… But this is definitely way too big for my small car. But I will bring from IKEA the chair pillows for my garden chairs and decorative pillows for my current garden sofa. The white lamp and floral shoe boxes are just pretty but I´m not sure if I really need them. But I´m not hurry with this decision, let´s see how they look in real life. Hopefully I can visit IKEA already during next weeks, let´s see what I really get from it :)

***
Järgmisena minu väike wish-list asjadest, mis mu koju sobiks, kuid mille vajalikkuses pole ma tegelikult nii kindel. Esiteks meeldib mulle väga see pruun aiadiivan… Kujutan ette, kui mõnus on sellel õhtupäikeses lesida ja ajakirja lugeda… Aga jah, see on päris suur ja minu pisikese autoga seda juba ära ei too. Küll aga toon ma ära aiamööbli jaoks beezikad toolipadjad, et oleks pehmem istuda ning dekoratiivpadjad tänase aiadiivani jaoks. Lamp ja lillelised kingakarbid on lihtsalt ilusad, kuid kas ka vajalikud – selle üle saan veel pisut mõtelda. Loodan, et saan IKEA´s juba lähinädalatel ära käia ning näis, mis sealt siis tegelikkuses mu koju jõuab :)

All photos are originated from IKEA´s webpage, http://www.ikea.com/fi/fi/.

Tags: ,

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Summer preparations