EEVA naistekas

Teisipäev, 07. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tänane matk

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tervitused üle pika aja!
Täna hommikul mõtlesin väikse jalutuskäigu teha, kuna vihma parasjagu ei sadanud, siis sai mõte kohe teoks. Otsustasin Sokaoru terviseraja kasuks. Kõige pikem ring on infotahvlilt lugedes 5km, mõtlesin, et võtan siis ikka selle pikema raja. Mul on väga hea meel, et sinna ilma lasteta läksin. Nad oleks selle maa ilmselt läbida jõudnud aga mina eksisin sellel rajal näiteks ära. Uskumatu onju?!

:D Aga tegelikult on see rada ikka imelik küll, mina kõndisin vahepeal ilmselt eramaal kellegi põllu äärel, siis jõudsin metsloomade söödaplatsile. Lõpuks hakkasin mõtlema, et midagi on ikka jama...läksin siis pooljoostes tuldud teed tagasi, mine sa tea neid eramaa omanike :D Siis vahepeal kõndisin vist mingil sihil...no ühesõnaga seal neid erinevaid teesid oli nii palju, viitasid polnud ja mina asjast aru ei saanud. Hea et telefonil navigeerimissüsteem peal on, sain sealt jälgida, et kas hakkan lähtepunkti tagasi jõudma või mitte. Kui ma ära eksin, siis alati tekib mul kerge paanika, mul jube elav kujutlusvõime ja hakkan siis igasugu asju mõtlema ja ette kujutama :D
Õnneks lõpuks läks kõik hästi ja jõudsin kohale. Tegelikult on kahju, et ma teist osa ei läbinud, aga ehk teinekord lähen uuele katsele ja teen ringi teistpidi. Kokku läbisin 7,1 km.
image
image
image
Õhtul on lasteaias Tervisenädala raames ka väike matk, täitsa liikuv päev on täna.

Räägin natuke kahe eelneva nädala tegemistest ja olemistest.
Söömisega on lood nagu ikka minu puhul.. nii raske on end ohjeldada, mulle lihtsalt meeldib süüa. Selle võrra on asi paremuse poole liikunud, et ise shokolaadi, kommi ja muud nänni koju ei osta, kui keegi toob või kuskil pakutakse, siis söön.
Elukaaslasele olen ka sõnad peale lugenud. Tema niikuinii magusasõber pole, ärgu siis koju ka toogu. Sellest hoolimata, iga kord kui ta tuleb, kuulan ma kikiskõrvu, et ehk ikka miskit taskus krõbiseb :D No see on haigus ma ütlen :D
Näksimiste suhtes püüan tervislikemaid valikuid teha.
Putrusid ei tee enam kiirhelvestest ja keedan vee ja piimaga pooleks. Moosi asemel kasutan pudrul kaneeli ja erinevaid seemneid, vahel ka rosinaid.
Vett tarbin endiselt ja see on mulle nüüdseks maitsema hakanud.
Korra käisin jooksmas ka aga sellel ma pikemalt ei peatu :D

image
Väiksed edusammud, aga parem ikka kui mitte midagi!


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Tänane matk