EEVA naistekas

Teisipäev, 19. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Empties #9

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Seekord siis selline juuksevärvi teemaline tühjade potsikute postitus. Vaatasin, et eelistan Garnieri juuksevärve :). Keskmiselt värvin kuus korra juukseid, aga vahest jääb ka pikem paus juustevärvimise vahele, need pakid on kogunenud nii 5kuu jooksul.

This time I have a hair color themed empties post. As I see I prefer Garnier hair colors. These boxes are from 5months worth of coloring my hair. I usually color my hair about once a month.image

 

image

Minu kindel favoriit juuste värvimises on Garnier Olia juuksevärvid. Kasutan tumedaid toone, sest minu mustaks värvitud juustele ei jää muud toonid peale. Ekslikult sattus mulle ka toon 5.0 Brown, mis ei jäänud kohe kuidagi mu juuste mustale osale, aga see oli mu enda süü, et vale paki haarasin riiulilt. Tavaliselt kasutangi 3.0 Soft Black tooni.

 

I absolutely love Garnier Olia hair color. I use the dark shades, since my hair is colored black and nothing else sticks on it. I accidentally got the shade 5.0 Brown one time, but it did nothing for my hair. Usually I use the shade 3.0 Soft Black.

 

image

 

Proovisin ka Garnier Nutrisse Mousse ehk siis vahtjuuksevärvi, selle ostsin teadlikult 5 Brown tooni, sest pakil oli kirjas, et sobib ka musta tooni juustele, aga ei miskit, ilmselt ikka ainult loomulikult mustadele sobib, mitte juba eelnevalt värvitud juustele. Iseenesest hea toon, aga alguses oli küll nii vänge hais vannitoas, et võttis (ilma naljata) pisara silmast välja! Juuksed jäid samasugused oma pehmuselt, nagu Oliaga värvides. Kasutamine on muidugi väga kerge, vajutad aga vahtu pihku ja mõtserdad salk salgu haaval pähe.

 

I also tried the Garnier Nutrisse Mousse color, this one in 5 Brown, but I got it intentionally in this shade, since on the box it said that it's also suitable for black hair. I guess they meant naturally black, not colored one, since the color of my hair didn't change. A nice and easy dye to use though! The smell of it is a bit strong at first, made my eyes water to be honest, but other than that, you just pump the foam into your palm and apply it to sections of hair.

 

image

 

Viimane juuksevärv on Schwarzkopfi perest pärit Color XXL toonis 896 Midnight Red, peaks siis olema must punase varjundiga, aga ainus, mis punase varjundi omandas on mu peanahk :D. Ühesõnaga ei hakka miski mu mustale peale, ehk päiksese käes on punakat tooni ka näha, aga praegu ei ole õues päikest olnud. Lõhn oli värvil talutav, aga juukseid kuivatas tiba, mitte miskit hullu küll.

 

Last one I'm going to talk about is from the Schwarzkopf family the Color XXL one in 896 Midnight Red. This one also claimed to be suitable for black hair, but nothing happened. I hoped to get a more reddish toned black, but the only thing that turned a bit red is my scalp. The scent of the color was OK, but it did dry out my hair a little. Nothing major though.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Empties #9