EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

I love...

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Mõtlesin siin, et toon vahepeal teieni mõned oma lemmik asjad milleta ma olla ei suudaks ! :)

 

Maaelu.Olgem ausad, ükskõik kui väga mulle meeldib Tartu ja kõik muu selline ei vahetaks ma mitte kunagi ära maaelu linnaelu vastu.Ma ise olen üles kasvanud üpris väikeses linnakeses ja viimased kolm aastat olen ma elanud maal, nii kurb kui see ka ei oleks, siis enam ei vaata ma sinna poole mitte kunagi tagasi.Linnades on palju poode ja meelelahutus viise, kuid ega sellepärast maaelu igav pole.Pole midagi lahedamat kui vaadata kuidas õue peal linnud ringi tuulavad ja järsku orav linnumajja hüppab või siis hommikul kuuled kuidas rähn sulle nokaga vastu akent koputab.See rahu ja vaikus mis siin on, on lihtsalt super ja see vabaduse tunne mis sind vallutab kui sa õue astud.Väiksena oli mu üks suurimaid lemmiktegevusi see kui ma sain minna suvel vanaema juures põllu peale paljajalu jooksma, see oli lihtsalt nii vahva ja alati tundus tol hetkel, et mul on piiramatult energiat ja ma suudan joosta nii kaua kui hing ihaldab :D

image

Suve.No ma lihtsalt ei jõua enam ära oodata millal saaks lühikesed püksid ja mugava topi selga tõmmata ja õue päikese kätte raamatut lugema minna või õhtul mere ääres jalutada ilma paksu jope ja saabasteta.Juba praegu hakkab minus vaikselt ärevus tõusma, sest paari kuu pärast jõuab kätte jaanipäev.Minu igaaastane traditsioon on alati olnud selline, et maksku mis maksab aga mina lähen Paasveresse jaanitulele.Ma olen seal käinud juba 6 aastat järjest ja loodan et see aata täitub 7 kord :D

image

Mesilasi.Just, ma olen natukene selline imelik tüüp kellele meeldivad mesilased.Minu jaoks on jube lahe kui nad su juures ringi lendavad ja ise sumisevad.Eriti lahedad on maamesilased, sest jube vahva on see kui kohmekad nad on, nad lausa lendavad sulle kasvõi otsa aga ise nad eriti oma suunda muuta või sinust mööda lennata ei taha.Ja nad on nii karvased...awww :)

image

Lilli.Mulle lihtsalt meeldib neid imetleda ja korjata.Minu jaoks on nad lihtsalt jube ilusad.Kuna mul on üpris hea käsi lillede kasvatamisele, siis mõistagi on mul endalgi mõni aknalaud lilledega täidetud ja seetõttu on alati minu avastamisrõõm tohutult suur kui silma jääb mõni uus õieke mis on lahti läinud või hoopis mõni uus õienupuke mis on märkamatult juurde kasvanud.

image

Punast huulepulka.Kuigi ma pole siiamaani punasega kompromissi leidnud, jumaldan ma seda siiski.Minu arust peaks igal naisel olema vähemalt üks punane huulepulk või huuleläige, sest punane annab kindlasti juurde seda sensuaalsust ja õrna naiselikkust.

image

Küünlaid.Põhiliselt põletan ma neid ainult talvel, sest see tekitab kodus mõnusalt hubase ja armsa oleku aga on ka erandeid kui ma muul ajal endale mõne küünla koju ostan ja seda suure rõõmuga põletan.Mu enda suurim lemmik on tavaliselt maasikas, vanill või apelsin koos kaneeliga(see on mul tavaliselt ainult jõulude ajal kodus).

image

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A I love...