EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Pi-Ret Jewelry kingiloos!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ei oska sõnadesse pannagi, kui hea meel mul on välja kuulutada selle kevade esimene kingiloos,
sest... auhinnad on välja pannud minu lemmik ehtebränd PI-RET JEWELRY! Pireti  ehted on nii peened ja maitsekad, neid kandes tunned, et tegu on kvaliteetsete ning südamega tehtud armsate asjadega, neis kohe on elu sees.

   image Ma olen nii rõõmus, et loosi lähevad just need kaks imeilusat käevõru, mis on ka minu ehtekarbis ja mulle väga armsad. Hea õnne korral on võimalus lausa mõlemad käevõrud endale võita, sest loose toimub kaks - üks siin blogis ja teine Intagramis.

 Valge võru White Magic on valmistatud haoliidist, helesinine Summer Fun türkiisist, kinnitused mõlemal ehtsast hõbedast. Kes ei suuda otsustada, millist ehet eelistada (saan täitsa aru), siis kirjutasin mõlemast natuke pikemalt SIIN.
image Käevõrud, nagu kõik Pi-Ret Jewelry ehted, on pakitud hingematvalt ilusatesse lehviga kaunistatud valgetesse karbikestesse, mähituna roosasse siidipaberisse. Milline imeline kink endale või näiteks armsale emale peagi saabuvaks emadepäevaks. :)
image

Kui soovid BLOGI loosis osaleda:

♥ Ole minu blogi ametlik jälgija - selleks saad, klikates lehe paremal serval sinist nuppu "Join This Site" ning klikka MEELDIB blogi Facebooki lehele SIIN või lehe paremas servas. ♥ Liitu  Pi-Ret Jewelry Facebooki sõpradega SIIN. ♥ Jagades kingiloosi pilti Facebookis, saad lisahääle. Pilt asub SIIN.

♥ Kirjuta siia postituse alla oma nimi ja mailiaadress ning millist värvi käevõru endale sooviksid. :)


Kui soovid INSTAGRAMI loosis osaleda:

♥ Hakka blogi Instagrami jälgijaks SIIN ja Pi-Ret Jewelry jälgijaks SIIN.
♥ Kirjuta Instagaramis kingiloosi pildi alla, millist värvi käevõru võidu korral eelistad.

Võitjad loosin välja 14.aprillil!

imageTänaseks kõik, pöidlad pihku!♥

imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Pi-Ret Jewelry kingiloos!