EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Osturalli, Bio2You, Yadora & Real Techniques

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Läksin Osturallile kindla sihiga tulla tagasi vaid Iittala kruuside, Hershey´s šokolaadi ja demerara suhkruga. Esimesel päeval see nii ka läks.

 

image

Olen nüüd õnnelik kahe Iittala Taika kruusi (10,99€) omanik, milledelt toredad öökullid ja rebased vastu vaatavad. Mulle meeldib, et need on natuke suuremad - 0,4 l, olin selliseid just otsinud. Kahju, et valikus ka punast kruusi ei olnud. Ja kausid jäid kripeldama, järgmisel korral...

image

Hershey´s šokolaad (1,39€) on küll väga väga hea, aga nii õhuke ja tilluke, et ma üle ühe tahvli seda osta ei tahtnud. Sain nüüd ära proovitud ja süda rahul. Demerara suhkru (1,55€) soetasin ka, aga seda vist ei ole mõtet pildile püüda. :) Soovitan kindlasti proovida, mõnusa maitsega ja kasulikum kui tavaline valge. 

image

Kogu see sagimine seal rallil on nii nakkav, et ma järgmisel päeval, kui rohkem aega oli, sinna tagasi läksin...oh mind. Suutsin siiski pea selge hoida ja ainult vajalikke asju soetada. Kahjuks ei olnud need küll kõik osturalli hindadega, aga mida teha, kui on vaja.  

Kuna läks nii, nagu ma tegelikult kartsingi, et Amie näopesukreem, mille hiljuti soetasin, mulle ei sobinud (kirjutan varsti täpsemalt miks), siis pöördusin tagasi geelide/vahtude juurde ja valisin Kaubamajast Organic Surge riiulilt selle näopesugeeli (8,90€).

Olen sellest brändist samuti palju head kuulnud ja jään parimat lootma. :)

image  Alkmene pickeltupfer (mulle meeldib see sõna, pakun, et see tähendab eesti keeli vistrikupulka, mis ei ole üldse nii tore sõna :) meeldis mulle väga ja tõingi otsasaanule kohe täiendust. Soovitan seda metallkuulikesega pulka (4,86€) kõigile, kes millegi sellise otsingul.image

Nüüd on mul kõik kolm Garnier´i silmameigieemaldajat (3,70€) uutes ilusates pudelites olemas - see helesinine rahustava toimega oligi veel puudu. Testin ka seda veidike ja annan teada, kas sisu on sama tore, kui ümbris. 

image

 Wet ´n´ Wild  kulmupuuder on mul kasutusel juba poolteist aastat (küll see blogi on kasulik - ma saan täpselt vaadata, millal ma mingi toote soetasin) ega ilmuta mitte mingisuguseid otsasaamise või aegumise märke. Aga vaheldust ju tahaks ja seepärast proovin nüüd ära Artdeco kulmupuudri (2,90€ - tavahind üle 7€). Valisin tooni nr.3, mis karbis tundub küll täpselt see, mis vaja - külm hallikas-pruun. Manhattan´i kulmupliiats (2,90€) tundus käe peal proovides ka õiget värvi olevat ja püsis päris kenasti, tükk tegu oli, et nahka puhtaks saada.

image

Oli mul vaja nina sellesse Possibility dušigeeli (2,50€) pudelisse toppida. See lõhnabki nagu créme brulée ja selle aroomi vastu olen ma võimetu. Las ta siis ootab kapis oma aega. Geel on parabeenivaba ja sobib kasutamiseks ka šampooni ja vannivahuna. 

image

Soetasin rallilt veel hambapastat ja vatitupse, aga need ei ole huvitavad. Kes ei ole Kaubamajja rallima jõudnud, siis nädala lõpuni saab seda veel teha. Soodustusega kaupa on palju rohkem, kui kataloogis näha ja mõned tooted on tõesti väga hea hinnaga. Rahvast on muidugi palju, aga tasub aega varuda ja rahulikult tammudes saab kõik riiulid ja korvid läbi uurida. :))

♥ 

Minul ja eriti minu nahal on alati hästi hea meel, kui blogisse jõuab mõni looduslik toode. Orgaanilist astelpaju baasil näo-ja kehahooldustooteid pakkuv veebipood BIO2YOU oli nii armas ja saatis mulle proovimiseks nende sära andva maski astelpaju ja hüaluroonhappega ning näovee. Tooted on mõnusast paksust klaasist pudelites ja mõlemad on varustataud pumbaga - sellise toreda välimuse taga lihtsalt peab väärt sisu olema. image RAZWAR on välja tulnud uue kehahooldussarjaga Yadora, millest minul võimalus katsetada huvitavat taimset käsna sisaldavat seepi ja Surnumere sooladega kehakoorijat. Eelnevalt kirjutasin ühes postituses, et tegu on looduslike toodetega. Nii see siiski ei ole, seep küll, kuid kehakoorija sisaldab peale soola ka paari silokooni ja lõhnaainet. image Kuna Real Techniques pintslid on minu suured lemmikud, siis meigikäsna soetamisel ei hakanud muid variante kaalumagi ja otsustasin just selle oranži švammi kasuks. Tellisin käsna Lookfantastic.com lehelt SIIT, kui kogu kaup oli 20% soodsam. Hinnaks tuli 4,33€, saatmine on tasuta.  image image

Kas käisite Osturallil või on plaan minna?

Mida soetasite või plaanite soetada?

image

Tänaseks kõik, olge reipad!♥

imageimage image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // Osturalli, Bio2You, Yadora & Real Techniques