EEVA naistekas

Kolmapäev, 01. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s lip gloss

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

There´s thousands of good lip glosses on sale and producers add constantly new items  on the market which makes the choice really hard. Lancome Gloss In Love is one of those novelties that is lately arrived on the market.

 

Spring brigs always a need for bright fresh colors and so this Lancome lip gloss arrived into my collection. I have used it now for a week and I really like this product. First, this product offers several surprises like easy click-to-open system (despite it´s simplicity the button is made of plastic and can be broken after constant opening and closing as I also saw in shop by one tester. But even if the button is broken the tube can be opened so it doesn´t turn unusable) and applicator that follows the shape of the lips. Interesting applicatormakes the usage of lip gloss very easy even without the mirror. Second, I like it´s creamy and non-sticky texture. Lancome promises moisturizing for 6 hours but I´m not so sure in that because the lipstick doesn´t last very long on lips. But still, some moisturizing it definitely delivers as my lips are soft and I don´t need additional moisturizing after using it.

I´m using color no. 144 Glitter Mania, which is pinky-peachy and has also some orange shades inside. Goes perfectly with light skin tone :) If I should rate this product in 5 point system, it gets 4,5 stars from me.

***

Nädal tagasi ostetud Lancome Gloss In Love huuleläige (toon nr 144, Glitter Mania) on üks igati põnev toode, mis üllatab eeskätt uudse avamise (click-to-open) ning huulekuju jälgiva aplikaatoriga. Toode avaneb väikese nupuvajutusega, mis on väga mugav, kuid tekitab minus küsimusi pikaajalise kestvuse osas. Nimelt nägin poes juba ühte huuleläike sämplit, millelt avamisnupp oli ära murdunud. Avatud sain aga ka selle toote, seega kui nupp ära murdubki, kasutuskõlbmatuks toode ei muutu. Teine tore ja meeldiv üllatus oli huulekuju järgiv aplikaator, mis teeb läike pealekandmise väga mugavaks ka ilma peeglita.
Väga meeldib Lancome huuleläike mõnus kreemine tekstuur, mis pole kleepuv. Lancome lubab lisaks ka 6 tunnist niisutamist selle tootega, milles ma nii väga kindel pole, sest toode ei püsi kuigi pikalt huultel. Siiski, mingid niisutavad omadused huuleläikel on, kuna huuled on peale kasutamist pehmed ja siledad.
Kui peaksin Lancome Gloss In Love huuleläiget 5-palli süsteemis hindama, annaksin sellele 4,5 punkti.

Lancome Gloss In Love Lip Gloss Glitter Mania no. 144

Lancome Gloss In Love Lip Gloss Glitter Mania no. 144 click-to-open

Lancome Gloss In Love Lip Gloss Glitter Mania no. 144

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s lip gloss