EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

30 Day Writing Challenge: Day 7

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Day 7 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality?

My zodiac sign is Leo. The typical characteristics listed for a Leo are: confident, ambitious, generous, loyal, encouraging, domineering, melodramatic, stubborn, vain, social, proud.

 

I don't really believe in the accuracy of the zodiac signs, because every person can say that they are a bit of this and a bit of that. Sure some words do apply to me, like loyal. I am loyal to most of my family, probably the only ones I'd ever consider to be loyal to because they are the ones that have always been there for me. By my family I mean my immediate family and also some relatives. Also a reason to be loyal to them is, I know them for year as do they me. Loyal to me doesn't mean I'd kill someone for them though.

Stubborn, oh God yes I am that. I know I am and sometimes I get angry at myself for being stubborn. A social butterfly, not so much...I take time to warm up towards new people. It doesn't mean I don't give anyone a chance, it means I need to observe before what that person might be like.

So to say it short, no I don't believe that the description fits my personality, since it could fit probably a lot of not Leos personalities too.

Teemaks oli seekord, kas usun, et mul on mu tähemärgile vastav iseloom, st kas mu iseloom läheb kirjeldatuga kokku. Mõned märksõnad tähtkuju Lõvi kohta: domineeriv, kangekaelne, eneseimetleja, uhke, lojaalne, lahke, ambitsioonikas, enesekindel, julgustav.

 

Ma ei usu, et need tähtkujude kirjeldused väga täpsed oleks, sest päris aus olles võib iga tähtkuju puhul leida iseloomujooni, mis minuga sobivas.

 

Ma olen lojaalne tõesti, aga ainult neile, kelle puhul ma tean, et nad mul alati olemas on. Olen lojaalne oma perele, sest nad tunnevad mind ja mina neid, aga see ei tähenda, et ma kellelegi teisele noa selga lööks. Kangekaelne olen ma ka, vahest nii palju, et saan enda peale vihaseks. Seltskonnalõvi ma kindlasti pole, mul võtab enne aega kui ma võõraste inimeste suhtes ülesse soojenen, aga seegi ei tähenda, et ma siis oleksin vastik ja ülbe nende vastu. Ma lihtsalt jälgin ja üritan sotti saada, kellega tegu võiks olla.

 

Ühesõnaga lühidalt ja kokkuvõtlikult, ei ma ei usu, et tähtkuju kirjeldus läheb täppi minu puhul.

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep 30 Day Writing Challenge: Day 7