EEVA naistekas

Neljapäev, 02. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // L´Oreal, Raz*War, BeautyBay & The Body Shop

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Väga toredaid ja põnevaid uusi tooteid on testimist ootamas!

The Body Shop´i mustika tootesarja on lisandunud uusi liikmeid. Mina sain testimiseks huulevõide ja kehakoorija. Ma panen südamele, et te tühja kõhuga ei läheks neid tooteid The Body Shop´i nuusutama, sest eriti just kehakoorija lõhnab ja näeb välja täpselt kui moos ja palju ei puudunud, et oleksin esmakordselt poes seda nuusutades endale ühe spaatlitäie suhu pistnud. :)

 

image Olen erinevatest pusakammidest siin blogis juba tükk aega jahunud ja lõpuks suutsin ühe välja valida ning ära osta. Sebratriibuline hari maksis 6,90€ ja soetada saab selle BeautyBay lehelt SIIN, saatmine tasuta. Lehel on ka tihti allahindlusi, kui mina tellisin, siis küll vaid 10%, aga abiks seegi. ;) image RAZ*WAR saatis mulle naistepäevaks toreda kingituse - raseerimiskomplekti ja raseerimisõli. Kuna kõigil meie pere meestel on juba oma Raz*Warid olemas, siis ma mõtlen, et saadan oma Gillette Venuse pensionile ja proovin selle viieteralisega naha siledaks saada. :) Raz*War´is on kuni 9.märtsini naistepäeva puhul soodushinnad! image

L´Oreal toob aprillis poelettidele uue Skin Perfection nahahooldussarja ja Blur kreemi. Väga põnev! Toredast roosast kollektsioonist sain proovimiseks nahka parandava niisutava päevakreemi, mis peaks tasandama naha tekstuuri, vähendama poore ja ühtlustama nahatooni. Nude Magique Blur kreem on BB ja CC kreemide järglane ja loodud spetsiaalselt võitlemaks ideaalse jume suurima vaenlase - pooride vastu. Kolmandaks tooteks on Rouge Caresse pärlisüdamikuga huulepulk uues toonis Cute&Nude, mida olen ka jõudnud juba proovida. Nimega on täppi pandud, see ongi väga armas roosa värv, uus lemmik!  

image




image Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Uut // L´Oreal, Raz*War, BeautyBay & The Body Shop