EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Veebruari lemmikud ja mitte lemmikud

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei!
Pole siia üsna pikka aega midagi kirja pannud.
Lõpuks siis sain "veebruari lemmikutega" maha - parem hilja kui mitte kunagi.

Aga asun siis kohe asja juurde.


KEHA:
Biotherm Lait Corporel kehapiim.
Nii mõnus lõhn ja nahk jääb siidpehme. Kahjuks saab see kohe-kohe ka otsa :( Siinkohal ma rohkem antud kreemil ei peatukski, pikema ülevaate tegin tootest siin.
Garnier Neo deodorant. 
Imendub kiirelt, jätab naha mõnusaks ja riietel pole ka valgeid laike täheldanud. Hoiab kaenlaalused kuivad ja lõhnavabad, peale kandmine on mugav. Minu jaoks on eriti suureks plussiks, et toode on täielikult lõhna vaba! Muidugi on Garnier Neo`d ka erinevate aroomidega saadaval, aga mulle ei meeldi, kui deodorandi lõhn seguneb parfüümi omaga. image
image
JUUKSED:
Seekord on lemmikutes toode, mida ma ei kasuta enda juuste peal, vaid laste kiharatel. Selleks on Avon Naturals Kids spreipalsam. Olen mitmeid erinevaid proovinud aga see on parim! Lõhn on hea, juuksed jäävad pehmeks ja kammitavus paraneb märgatavalt. Lisaks see pudel pihustab ühtlaselt ja sinna kuhu vaja. Jahh, olen kasutanud ka sellist spreipalsamit, mis pihustas põhimõtteliselt 360kraadiselt, ehk siis terve ümbruskond sai palsamit (ma ei mäleta mis firma tootega tegu oli, aga võibolla oli lihtsalt praakpudel :D)
Palsamit kasutan ka kuivadele juustele, kui hommikul patse punuma hakkame. Palsam ei muuda juukseid raskeks. image
KOSMEETIKA:
Mavala Double-Lash ripsmeseerumit olen kasutanud umbes poolteist kuud (ülevaate ja 30-päevase testi tulemuse panin kirja siia). Ripsmed on kenasti pikemaks kasvanud ja nüüd olen ka toodet kulmudele kasutama hakanud ja kulmud on veidi paksemaks läinud. See on mul nii suur lemmik, et mitte ühelgi õhtul ei unusta ma seda kasutada. image
Maybelline Colorama nude lakk, toonis 226.
Minu jaoks perfektne nude-toon. Püsivus on ka üllatavalt hea, püsivus tipp on lausa 5 päeva, mis minu küüntel on juba väga-väga hea tulemus.

image
image
Bourjois põsepuna, toonis 95 Rose de Jaspe.
Armas väike pakend ja ilus tagasihoidlikum toon. Mõni kiidab Bourjoisi põsepunade lõhna, aga minu arvates pole see suurem asi: üsna tugev ja kuidagi "keemiline". Aga no põskedele see ilmselt külge ei jää :D Tegelikult oli põsepunal ka pintsel kaasas, aga seda mul enam alles pole. Oli selline imelik, mina sellele kasutust ei leidnud.
P.S. Päris viimasel pildil on ka swatch. image
image
Ja kõige lõppu jätsin siis selle "mitte lemmik" toote, milleks on Rimmel Stay Matte jumestuskreem. Ilmselt YouTube fännid on sealsete ilugurude suust antud toote kohta kiitvaid sõnu kuulnud. Mina ei kiida!:D Koostiselt on üsna raske ja näol jääb kole. Panin nii õhukese kihi kui võimalik, aga ikka jäi paks. Ma ei oskagi õelda, millisele nahale see sobiks, mulle igaljuhul mitte (kombineeritud nahk, mis viimasel ajal kipub kuivema poole).

image
Ja nüüd kaks swatchi ka. Vasakul Bourjois põsepuna (95 Rose de Jaspe) ja paremal Rimmel Stay Matte Mousse Foundation (200 soft beige).

image

Kas olete neist midagi proovinud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Veebruari lemmikud ja mitte lemmikud