EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Most Worn This Week #5

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tegelikult ei ole see mitte möödunud nädala enim kasutust leidnud toodete postitus, vaid hoopis üleeelmise. Selle nädala oma tuleb aga varsti!

 

image
Holika Holika Wonder Drawing Brow Pen 02, Elf Luminance, Lumene Natural Code Mineral Bronzer & Blush 11 Peachy

 

This one is actually from two weeks ago the things I used the most, since I've been extra lazy with my blog for a while. This weeks ones are coming too.

 

Kulmude joonistamiseks (tegelikult tihedamam ulje andmiseks, sest kulmud on mul olemas), kasutasin ülemöödunud nädalal (sellest saati pigem) Holika Holika kulmupliiatsit Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow toonis 02, mis peaks olema Brown kui ma ei eksi, aga ma ei ole eriti tugev korea keeles. Igaljuhul on tegu eBayst tellitud tootega. Toonilt on ta natukene liiga punakas, aga kui ma kannan puudrit natuke kulmudele, siis see punane tõmbab tagasi veidike. Igaljuhul püsivuselt on supper mõnus ja peaksin ehk natukene tuhkjamat tooni uurima. Pliiatsil on ühel otsas kandiline süsi ja teises harjake, millega saab kulme kammida.

 

For my brows I used Holika Holika Wonder Drawing 24hr Auto Eyebrow in 02. It's a reddish brown pen in a angular form with a brush on the other end. It is a bit too red for me, but applying a bit of powder on my brows after using the pen makes it OK. I guess I should have a look at other colors. This one is ordered from eBay.

 

Kasutust leidis ka mu Lumene Natural Code Mineral Bronze & Blush toonis 11 Peachy, mis on mõnus puudertoode, aga meenutab mulle sellist vahustatud kreemi, kuigi see ei ole loogiline ja tal pole kreemiga mingit seost :D. Toonid on mõnusad, kergelt sisaldab sära andvaid osakesi, aga mitte nii palju, et pealekandes näeks välja nagu diskopall. Pakendis on siis päikesepuuder ja põsepuna. Päikesepuuder on mõnus keskmine neutraalsema poolne pruun ning virsikukarva põsepuna. Virsikutoon on minu arvates kõige lollikindlam põsepuna minu nahatooni ja juukse-silmavärvi juures!

 

I also used a lot of my Lumene Natural Code Mineral Bronze & Blush in 11 Peachy. It for some reason reminds me of a creamy whipped cream, but it has nothing in common with a cream, so bizarre. I love the medium brown and the peachy toned blusher is a fool proof color for my skin and hair and eye color! Both of the products have a light sheen to them so it gives a bit of healthy glow but doesn't make you look greasy or anything like that!

 

Elf Luminance puuder sära andmiseks kõrgematele kohtadele näol on mu lemmik. Kasutan seda põsesarnadel, ninaseljal, vahest natukene otsaette ning lõuale ja ka ülahuule kohal. Toonilt mõnus šampanjakarva särapuuder! Minu oma on kannatada saanud ikka korralikult nagu näha, kaas on puudu ja ega toodetki eriti enam järel pole. Kahjuks on see jätkuvalt Elf-i kodulehel väljamüüdud.

 

My absolute favorite highlighter is Elf Luminance, not that I'd have tried many others, but still :D. I just love the champange color of this one, it looks so lovely on me. I use it on all the places I'd like to be higher on my face or straighter :D. Like the bridge on my nose, cheek bones, I also like to use it sometimes on my forehead, chin and always on my cupids bow. Like you can see, mine is super used and missing the lid. So sad that it's always soled out on Elf's homepage lately. Or at least when I want to buy it...

 

Meigikinnitamisel kasutasin oma Holika Holika Oil Queen Cotton Makeup Fixer spreid. Lõhn on tal väga kummaline, aga juhul kui näonahk on kuiv ja meik tundub liiga liiga näol, siis seda näole piserdades saab nahk niisutust ja meig ühtlustub nahaga paremini. Kasutan seda ka aeg ajalt päeva keskel värskendamiseks. Mul on viimasel ajal pigem kuiv nahk, selles suhtes ma hästi ei mõista, et miks seda kui õli vastu võitlevat spreid müüakse, sest mulle ta annab just niisutust.Tellitud on see eBayst.

 

To fix my makeup I used the Holika Holika Oil Queen Cotton Makeup Fixer spray. The scent is really strange, but the product works really wonderfully. I love it. I for some reason have rather dry skin now and it gives me actually moisture, so I don't know why it is sold as something that would keep you from getting oily. It gives moisture to your face and melts the makeup even if you have trouble with that kind of stuff. I also use it during the day sometimes to freshen up. Bought it from eBay.

 

Asun varsti ka sellenädalst postitust kirjutama ;)! I'll start writing this weeks post soon ;)!

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Most Worn This Week #5