EEVA naistekas

Reede, 03. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Today´s brand: Uschanka

Postitas blogisse: Today's Favorites
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

As it is a birthday week of our home country I decided to start with serie of Estonian origin new and already more known fashion and beauty brands. Let´s start with Uschanka – luxurious womenswear brand.

 

Uschanka, brand created by young fashion designer Piret Puppart (who is also the head designer of Monton brand) is inspired from beautiful Russian shawls that are hand made and inherited from mothers to their daughters. Piret Puppart says that “I have a soul of traveller, and so has Uschanka“. By creating the clothes of Uschanka she uses natural materials like real fur and wool.

Uschanka just launched their new spring-summer collection which is inspired from trip to Vepsia and carries romantical bohemian spirit.

***

Uschanka, noore moedisaineri Piret Puppart´i poolt loodud bränd (kes on ühtlasi Montoni peadisainer) on inspireeritud Venemaa südames asuvatest külakestest, kus emad pärandavad oma tütardele kauneid kirjusid salle ja rätikuid. Piret on ütelnud, et “Mul on ränduri hing, samuti on see Uschankal.” Uschanka puhul on kasutatud naturaalseid materjale nagu karusnahk ja peenvillane.

Uschanka on äsja välja tulnud uue kevad-suvise kollektsiooniga, mis on inspireeritud reisist Vepsamaale, kandes endas boheemlaslikkust, romantikat ja muidugi ohtralt mustreid.

Uschanka by Piret Puppart Spring-Summer 2014 collection

Uschanka by Piret Puppart Spring-Summer 2014 collection

Uschanka by Piret Puppart Spring-Summer 2014 collection

Uschanka by Piret Puppart Spring-Summer 2014 collection

Uschanka by Piret Puppart Spring-Summer 2014 collection
Photos: Uschanka

 

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Todaysfavorites Today´s brand: Uschanka