EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Lashes

Postitas blogisse: Teele M blog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Käisin nädala alguses omale ripsmepikendusi panemas ja ma jäin lihtsalt üli rahule :) Kõigepealt värvis tehnik mu ripsmed keemiliselt ära. Mulle ei ole seda varem tehtud ja mõtlesin seekord, et proovin ära. Mulle meeldib nii palju rohkem, sest alumised ripsmed on ka koguaeg värvitud ja kui peaks mõni ripsmekarv ära tulema ei ole see nii märgatav, sest alt ripsmed on tumedad. Efekt on palju ägedam :)

Veel lasin ma oma kulmud korda teha ja keemiliselt ära värvida. Kulmud jäid väga loomulikku värvi ja kuju jättis ka sellise nagu ma ise olen alati teinud ja kuidas mulle meeldib, jäin väga rahule! Seejärel pani ta mulle ripsmed peale ja arvake kaua ta seda kõike tegi?! Kõigest 1h ja 30minutit. Ma olin meeldivad üllatunud. Tavaliselt pean ma ripsmetes passima vähemalt 2h või rohkemgi, sest mul on tihedad ripsmed ja nendega läheb alati kaua aega. Igaljuhul on ripsmed väga korralikult tehtud ja mulle ikka väga loeb see, kui kiiretsi ta need pani, sest ma ei viitsi kunagi seal 2h pikutada :D Kindlasti hakkan temajuures edasi käima, sest jäin ikka väga-väga rahule ja soovitan soojalt ka teilegi! :) 

Rääkisin teile selle jutu esiteks sellepärast, et ma jäin väga rahule ja teiseks sellepärast, et järgmine nädal teen ma juba giveaway, kus loosin välja selle sama tehniku paigalduse/hoolduse ja saate ise ka seal ära käia ja näha oma silmaga kui kauniks ta teie ripsmed teeb :) Lisaks kui loete mu blogi saate temajuures soodustusi kui minu nime ütlete, kirjutan giveaway postituses täpsemalt mis on hinnad ja kui palju soodustust saate. Olen hetkel Tallinnas Simple Sessionil ja tänu sellele on aega vähe aga nädala alguses hakkan sellega tegelema, niiet on mida oodata :) Kui aga soovite juba kähku nüüd ripsmeid endale panna siis saate ripsmetehniku facebook lehe SIIT  image image image image image image blouse-sheinside  /   jeggings- new yorker   /   beanie-primark

Teele moe ja elustiili blogi, kus võib leida erinevaid postitusi moe-ilu-outfitide-reisimiste ja muu huvitava vallast. Toimub ka palju erinevaid giveaway'sid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Teele Lashes