EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Mavala Double Lash - 30 päevane test!

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tere õhtust!
Mõnda aega tagasi soetasin endale Mavala ripsmeseerumi, mis lubab pikemaid, tihendamaid ja tugevamaid ripsmeid juba kuu ajaga. Viimasel ajal olen seda ka kulmudel kasutama hakanud kuna tahaks veidi paksemaid kulme.
Tänaseks olen seda toodet täpselt kuu aega kasutanud ja panen oma arvamuse tootest kirja. 

Seerum on 10ml klaaspakendis. Olen toodet juba pikalt kasutanud on ikka veel potsik pea pilgeni täis, nagu ka pildilt näha. Ilmselt saan seda kasutada veel väga-väga pikalt, võibolla isegi pensionipõlveni, kui kaugel seegi aeg enam on :D

Ripsmehari on väga hea, täpselt nagu mulle meeldib - suur ja kohev. Seerum jääb ripsmetel läbipaistev, kui veidi rohkem panna siis võivad kuivades valged udemed jääda. Lõhn on õrn ja meeldiv, miskit mandlist.

image
Mis ma sellest tootest ikka rohkem kirjutada oskan...
Tegin enne seerumi kasutama hakkamist pildid ja "pärast" pildid tegin täna.
Ülemise rea kaks pilti on "enne" ja kaks alumist "pärast" (pildid tehtud ilma koolutamata). image
Nagu näha, siis pikkust on kindlasti juurde tulnud. Tiheduse kasvu väga ei tähelda. Piltidel tundub nagu oleks isegi õhemaks jäänud aga see on ilmselt sellest, et tegin viimased pildid just peale seerumi peale kandmist ja karvakesed on vähe kokku kleepunud.
Siiani olen mina tootega rahul ja kasutan seda rõõmsalt edasi, eks näis kas tekib veel muutusi :)

Kel Mavala ripsmeseerumi vastu huvi, siis võib selle leida Ideaal`ist ja Feeluniquest. Ilmselt ka suurematest kaubamajadest. Mina tellisin antud toote Feeluniquest, kuna seal oli Eesti hindadega võrreldes 3-4€ soodsam. Feelunique link on siin. Positiivseid kommentare on seal toote kohta üle 60-ne.

Kas teie olete mõnd ripsmehooldustoodet kasutanud ja kuidas tulemustega rahule jäite? Keegi ehk oskab ka riitsinusõli toimest rääkida:)


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Mavala Double Lash - 30 päevane test!