EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tips for nails!

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Since I color my nails very often, I will share with you some tricks and tips what I know and use.

Kuna ma ise olen suur küünte lakkija, siis jagan teiega mõningaid nippe, mida tean ja ise kasutan.

 


image
Keep your paint in a cool, dry, dark place aka your fridge. Storing your nail polish in the refrigerator helps the formula to last longer and it really works!. Especially since heat and sunlight can alter the thickness and color.

Make your neon polish shine. To make your neon paint to be even brighter, apply a white shade as your first coat of polish

Don´t saw your nails back and forth when you file them. Always use the file in one direction, or it will tear the tip of your nail and leave it jagged and they will break or split.

Hoia oma lakke külmas, kuivas ja pimedas ehk külmikus. Hoides oma lakke külmkapis, säilivad nad lihtsalt kauem - see tõesti töötab! Eriti kuna kuumus ja päike võivad kahjustada laki koostist ja värvi.

Pane neoon särama. Kui tahad, et neoon oleks veelgi erksam, kasuta kõigepealt valget lakki.

Ära viili edasi tagasi. Alati kasuta küüneviili vaid ühes suunas, kuna muidu võib viil kahjustada küüneplaati ja need hakkavad lõhenema ja murduma.


image
Don´t use quick-dry nail polish, it's typically dehydrating and can dry out your nails.

Apply thin, not thick coats of polish, because two thin coats will dry faster compared to one or two thick layers, they´ll never dry!

Don´t shake your nail polish,because there will be air bubbles, instead of that roll it back and forth between your two hands. Long-lasting result - go for glitter!Glitter polish or polish that's shimmery lasts longer on your nails than regular formulas, so it´s perfect while traveling.

Ära kasuta kiiresti kuivavaid lakke, kuna üldiselt on need kuivatavad ja teevad küünele vaid halba.

Kanna korraga õhuke, mitte paks kiht lakki, kuna kaks õhukest kihti kuivavad kiiremini kui üks või kaks kihti paksu lakki, mis ei taha kuivada kunagi.

Ära raputa oma küünelakki, kuna sinna tekivad õhumullid, selle asemel rulli lakki peopesade vahel edasi-tagasi.

Soovid pikaajalist tulemust - kasuta glitterit! Glitter või sädelev lakk püsib palju kauem kui tavaline lakk, seega on see suurepärane kui oled näiteks reisil.


image
Always use base coat, it protects your nails from pigemented paint and they don´t loose their strenght and natural color. It might take some extra time, but it holds colored polish harder and making your manicure last a couple of extra days longer.

Hold your hands under cold water post-paint job, it helps them dry faster.

Stay away from hot water. Hot water is nail polish enemy, because it causes the nail to expand, forcing the polish to expand with it, typically causing it to crack in the process.

Alati kasuta aluslakki, see kaitseb pigmenteeritud värvi eest ja nad ei kaota enda tugevust ega naturaalset värvi. See võib võtta veidi rohkem aega, kuid värviline lakk haakub küünega tugevamalt ja tänu sellele kestab maniküür veidi kauem.


Kui küüned värvitud, hoia käsi külma vee all, kuna see aitab neil kiiremini kuivada.Hoia eemale kuumast veest. Kuum vesi on küünelaki suurim vaenlane, kuna see põhjustab küüne laienemist, sundides ka lakki laienema ja seejärel tekivad värvi sisse praod. image
Use (cuticle) oil frequently, it instantly hydrates them and keeps your fingers moisturized.

Thin out too-thick nail polish with nailpolish remover. If my polish is too thick I add a few drops of nailpolish remover, roll back and forward and that´s all I need. I don´t know how good is that for color but it works for a while.

Always use non-acetone nail polish remover. Non-acetone isn't as drying to the nail and your nails will be thankful. 

 Always use a top coat. Your color and polish will last longer and if you apply it, don´t forget very tip of your nail. That way when you're typing and hitting your tips against something, you'll be less likely to injure your polish.

Kasuta (küünenaha)õli regulaarselt, see niisutab neid ja hoiab küüned tervise juures.

Kasuta küünelaki eemaldajat laki vedeldamiseks. Kui minu küünelakk on liialt paksuks läinud, lisan mõne tilga küünelaki eemaldajat jakeerutan peos edasi-tagasi ja see on kõik. Kui kasulik see lakile on, ma ei tea, kuid vähemalt kriisiolukorras see aitab.

Kasuta alat atsetoonivaba küünelaki eemaldajat. Atsetoonivaba eemaldaja ei ole nii kuivatav ja sinu küüned on väga tänulikud!Alati kasuta pealislakki. Värv ja lakk püsivad kauem ning ära unusta küüne otsi üle tõmmata. See aitab trükkimise ning toksimise ajal tekkivate vigastuste ja kriipsude eest. image


Do you have any tricps and tips?
Kas sul on mõned trikid ja nipid varuks?

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Tips for nails!