EEVA naistekas

Laupäev, 27. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: iXxi - apteegikosmeetika

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Sain mõni aeg tagasi tänu sõbranna ema nõuannetele omale kaks iXxi toodet proovimiseks. Nimelt kurtsin sõbrannale, et mul on üsna kuiv nahk ja seetõttu on ka kortsukesed kerged tekkima. Esimesed on mul juba olemas ja no millist 20 aastast see uudis ikka rõõmustaks?

 

Tegemist on prantsusmaalt pärit toodetega ja neid müüakse enamikes meie apteekides. Ütlen juba ennetlikult, et minu näonahaga on need kaks toodet teinud imesid. Tõesti, tõesti.. Mu nahk ei ole juba ammu nii klaar olnud. Kogu sellel firmal, nende toodetel on ka üsna pikk ajalugu. Keda rohkem huvitab saab lugeda nende kodulehelt: http://www.ixxi-cosmetics.co.uk . Eesti keeles saab hea ülevaate siit: LINK.

Mulle nende toodete konseptsioon meeldib. Nad on miinimum 90% looduslikud (see varieerus erinevate toodete puhul), nende tooted ei sisalda parabeene ega silikoone. Küll aga leidus mõningates toodetes 1% parfüümi. 

Leidsin kodulehelt ühe päris ülevaatliku kuid samas lühikese video brändi olemusest ja nende toodetest.

Mina sain siis omale proovimiseks Sublixime anti-ageing õli seerumi. Toote kasutamine oli veidike teistmoodi. Nimelt on toote korgi otsas pisike pipett millega siis peopesale 3 tilka tilgutada tuleb. Seejärel tuleb see käte vahel laiali hõõruda ja kanda näonahale (alustades probleemsematest kohtadest). Minu jaoks on kõige probleemsemad otsaesine ja naerukurrud silmade juures. Õli imendub väga kiiresti ja riideid ei määri. Peale õli imendumist suundusin edasi järgmise toote juurde:

Inixial daytime treatment näokreem. Minu oma on mõeldud kuivale ja tundlikule nahale. Kandsin kaks pumbatäit peopesale ja siis näonahale. Pumbaga otsik teeb kasutamise väga mugavaks ja hügieeniliseks. Sarnaselt õlile imendub ka see toode kiiresti ning on pigem sellise kergema koostisega. Koos aga annavad need kaks mulle täpselt õige koguse niisutust, et hoida näonahk tervena.

Kuna tegemist on aga üsna eksklusiivsete apteegi toodetega siis on ka nende hinnad vastavad. Ma täpselt neid öelda ei oska aga püüan need homseks välja uurida. Küll aga usun, et kellel vähegi on probleemsem näonahk siis võiks nende toodete poole apteegis piiluda küll. Neil on kodulehel ka näonaha tüüpide test mille alusel siis süsteem ise teile sobivad tooted välja valib. Kõige lihtsam on muidugi minna apteeki ja seal apteekriga nõu pidada. 

EDIT: Hinnad jäävad vahemiku 20-55€.

Igaljuhul võin öelda, et need kaks toodet on muutnud minu näonaha eest hoolitsemise rutiini täielikult ja usun, et jään nende toodete juurde pikaks ajaks. Vananemisvastast õli ma küll päris igapäevaselt ei kasuta aga nädalas 2-3 korda kindlasti. Rääkisin sõbranna emaga päris pikalt kortsude ennetamisest ning naha eest hoolitsemisest ning tema kindel seisukoht oli see, et alates sellest kui naine saab 20 peaks ta oma naha eest hakkama nii öelda "õrnemini ja paremini" hoolitsema. Tulemused ei pruugi olla kohe nähtavad aga kümne aasta pärast on vahe suur.

Milline on Teie seisukoht antud teemal? On keegi selle firma tooteid proovinud? Kuidas rahule olete jäänud? Kuidas ennetate/ennetasite kortsukeste tekkimist teie?

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Triinu Liis Product review: iXxi - apteegikosmeetika