EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My grazy life

Postitas blogisse: Lilyac
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hei, Hei kullakesed ! :)

Kõigepealt tahaksingi teile ilusat ja rõõmu rohket sõbrapäeva soovida ! :)

 

Ei teagi kohe millest alustada.Olen elanud oma Tartu elu juba kaks nädalat ja muljed selle koha pealt on väga head.Praktikal läheb mul väga hästi, inimesed ümberringi on väga sõbralikud, abivalmis ja julgustavad, mis on muidugi väga tore ja ma olen oma erialalt väga palju oskuseid juurde saanud.Ühika elu on väga vahva, pole midagi halba öelda selle koha pealt, ning toakaaslane on mul samuti super(selle all pean ma silmas, et ma ei sattunud tõreda inimesega ühte tuppa).Mida ma eriti jumaldan on jalutuskäigud, no need on nii mõnusad ja eriti veel nüüd kus ilmad on soojemaks läinud(Tartus oli see nädal lausa 4 kraadi sooja).Mõnus on vaadata kuidas see lumi lihtsalt sulab ja ma südamest loodan, et seda uuesti maha ei saja(ainuke miinus selle juures on see, et igapäev saab märgade jalgadega jalutada).

Tartu juures on ka need plussid, et seal on palju suuri poode kus ringi tuuseldada.Eelmine nädal jõudsin oma elus esimest korda Terranovasse ja just olid käimas seal suured soodused :).Niisiis soetasin ma endale sealt uue kleidi mille hinnaks oli kõigest 3.99€, sukapüksid(hästi lahedad säravad ja sinise tooniga) mille hinnaks oli 1.60€(kui õigesti mäletan) ja lõpuks päris lahedad neetidega saapad mille hinnaks oli kõigest 7.99€(vana hind oli 39.99€, niiet võit oli päris suur).Veel jõudsin läbi joosta New yorkerist, sealt haarasin kaasa seeliku, sukapüksid, kampsuni.

Eile(Neljapäev) jõudsin taaskord nädalavahetuseks koju ja avastasin, et oi kui palju siin teha on vaja.Kuna kevad on tulemas siis saan ma hakkata taaskord oma lilledega mässama(suur kirg).See aasta olen otsustanud proovida orhidee kasvatamist seemnest(ma südamest loodan, et ma saan sellega hakkama).Eile sain kojutuleku puhul juurde enda lillede kollektsiooni veel ühe armsakese, kollase priimula mis lõhnab imeliselt(õrnalt magus) aga millegi pärast tunnen ainult mina seda lõhna, ei tea miks :D.Kevadet oodates ongi kõige suurem rõõm see, et üle pika aja saab minna aeda mässama, riisuma ja kõike muud toredat tegema(ei pea enam lund rookima).

image

Suveks jõuab ta kindlasti omadega õue peenrasse :)

Praeguseks kõik ja päikest sinna :)

 

Olen 18 aastat vana ja pärit Lääne-Virust. Armastan maiustusi, loodust, poodlemist ja niisama lebotamist. Ma ei hinda inimesi välimuse järgi. Võtan oma elu lihtsalt, kuid panen paika enda sihid :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid V.A My grazy life