EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Fantasy: Disney Princesses

Postitas blogisse: In Search of Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Lõpuks siis saab ka see meik kirja :). Finally I get this one written!

Alustuseks kandsin laugudele Maybelline Better Skin jumestuskreemi ning praimerit sinna peale. Kuna ma tahtsin väga sirgeid jooni saavutada, siis tõmbasin diagonaalselt silma välisnurgast kulmu välistipu poole maalriteibi, mis aitas mul saavutada just soovitud tulemust.

I started off by putting some Maybelline Better Skin foundation on my eyelids and on top of it I placed some primer. Since I wanted really sharp and straight lines I used some tape on the outer corners that I applied diagonally.

 

Võtsin Viva la Diva Metallic Eyes paletist tumedama sinise ja kandsin selle välisnurka, natukene ka ülesse poole silmakoobast. Teine toon oli heledam sinine, mis oli keskmine toon laul. Kolmas toon sisenurka oli aga Wet n Wild paletist Blue Had Me at Hello, tegu on väga jäise valgega, mis minu nahal jääb hõbedane. Hajutasin kergelt nende kolme tooni üleminekud ning lisasin musta lauvärvi lainerina ja ülesse poole tõmmatuna silma välisnurgas. Teip aitas jällegi saada tervalt sirget joont.

I used Viva la Diva Metallic Eyes palette and placed the darker blue color on the outer corner, then next I used a lighter shade blue for the middle color. In the very inner corners I used the cold shimmery white from Blue Had Me at Hello (Wet n Wild) palette. I used the darker color a bit above my crease. I lightly blended

the transicion of the colors and added ablack eyeshadow as liner. The tape gave my a sharp line.

Edasi kandsin siniste kohale beežikas halli matti tooni ning kulmu alla elevandiluu karva heledat kreemjat tooni matti valget. Elektrisinise pliiatsiga tõmbasin joone, mis ulatus kuni silma sisenurga tooni alguseni, seega ei tõmmanud joont päris silma sisenurgani välja.

Next was to put a bit beige looking gray color right above the blue colors and under my eyebrow I used some ivory white. Bot of these were matte colors. I used some electric blue eyeliner pencil right on the edge of the lid colors, but I didn't line it all into the inner corner.

Eemaldasin maalriteibi ning tegin endale väga dramaatilised kulmud, kasutades kulmupuudrit ning vaha selleks. Järgmine samm oli kanda elektrisinist pliiatsit veejoonele ning ripsmejuurtele alumisel laul. Sinna peale kandsin tumesinist tooni, mis oli peaaegu must, hajutasin selle tumesinise türkiissinisega ning silma sisenurka alumisel laul kandsin hõbedast sädelust ja ripsmejuurtele surusin veel musta lauvärvi. Kasutasin ka kunstripsmeid ja tõmbasin vedellaineriga silma sisenurgast kuni poole launi paksu lainerijoone. Päris lõpuni joonega välja ei läinud, sest tahtsin säilitada pehmet joone lõppu. Kunstripsmete ja enda ripsmete ühtlustamiseks kandsin ripsmetele tušši.

I removed the tape and gave myself very dramatic looking eyebrows, using powder and wax for it. Then I added the electric blue pencil on my waterline and on the roots of my lower lashes. I used some dark blue shadow on the pencil, then added the turqouise one and into the inner corner some silver glitter. Also pressed black shadow on the roots of the lower lashes. I used some fake lashes on the upper lid and blended the together with my own ones using mascara. I also added liner into the inner part of my top lashline, it was quite a thick line that I did. I didn't draw the line all until the outer corner, since I didn't want to loose the soft effect the black shadow gave me.


image

Enne näo jumestust pidin loomulikult silmaalused lauvärvist puhtaks tegema. Kandsin seejärel näole aluskreemi ning sinna peale jumestuskreemi. Peitekreemi kandsin sinna kus tarvis. Silmade alla, nina seljale ja kulmude vahele ning lõuale ja ülahuule kohale kandsin helenduspliiatsit. Kasutasin nii nahatooni kui ka valget puudrit üle terve näo. Kontuurisin näo mati päikesepuudriga ning põse õunakestele kandsin matti heleroosat põsepuna. Sära andmiseks kasutasin aga roosakalt helklevat särapuudrit (põsesarnad, ninaselg, ülahool, lõug, kulmude vahele). Huultele kandsin peitekreemi ning sinna peale roosaka nude tooni ja sära andmiseks valge sädelusega huuleläiget.

Before doing my face I removed the fall out under my eyes. Then I used primer and foundation. Added concealer where needed. Under my eyes, on the bridge of my nose, between eyebrows and on my chin I used a highlighter pen. I use natural and white powder. I contoured my face with a matte bronzer, added a light fresh pink blusher into the apples of my cheeks and used a pink highlighter (cheek bones, nose bridge, upper lip, between my brows and on my chin). On my lips I used concealer, a pink nude lipstick and a white shimmer gloss.

Roosad juuksed pole muidugi minu omad, aga antud meik lihtsalt nõusid seda parukat!

I also had to add the pink wig, this look was made for it!


image
image image

Tooted/ Products

Silmad ... Eyes

Viva la Diva Metallic Eyes palette

Wet n Wild Blue Had Me at Hello palette

Sleek Au Naturel palette

Viva la Diva Crystal Eyeliner 21 Silver

GoldenRose Eyeliner  No. 307 (an electric blue color)

Etude House Proof 10 Eyes Primer

Random lashes from Taiwan (ordered on eBay)

Revlon Precision Lash Adhesive

Rimmel Glam'EYES Liquid Liner Black Glamour

Wet n Wild Ultimate Brow Kit! in Ash

Lumene Brow wax in Brown

Nägu ... Face

Maybelline Better Skin foundation in Nude

Maybelline Super Stay 24H Concealer 2 Light

L'Oréal True Match Perfect Match highlighter in Ivory Beige

Rimmel Stay Matte Powder Transparent

StarGazer Pressed Powder White

W7 Honolulu Bronzer

Etude House Lovely Cookie Blusher Strawberry Choux

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter  

Huuled ... Lips

MUA Pro-Base Prime & Conceal

GOSH Velvet Touch Lipstick 134 Darling

H&M Lipgloss White

image
Viva la Diva Metallic Eyes palette...huultega märgitud toone kasutasin
I used the colores marked with lips
image
Wet n Wild Blue Had Me at Hello...huultega märgitud toone kasutasin I used the colores marked with lips

 

image
Sleek Au Naturel...huultega märgitud toone kasutasin I used the colores marked with lips
image
H&M Lipgloss White

Armastan jumestamist ja kosmeetikat, aga näen ilu ka mujal kui ainult kaunilt meigitud näos!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eleriin Rätsep Fantasy: Disney Princesses