EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Used up in January

Postitas blogisse: Do-Dolce
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Empties post time again and here are the products I´ve used up in January. It may seems like bunch of trash, but making these posts and reviews really inspires me to use up my products. Also, I like to read this kind of post in another blogs, so hopefully you like them aswell.

 

Tühjade potsikute aeg on taas käes ning siin on tooted, mis said kasutatud tilgatuks Jaanuaris. Näitan teile küll hunnikut prügi, kuid nende postituste tegemine innustab mind tõeliselt tooteid ära kasutama, lausa ootan, et kotike täieneks! Lisaks meeldib mulle endale selliseid postitusi lugeda teiste blogidest, sest siis saab üldiselt toodete kohta õiglast ja õiget kriitikat näha.


image

HANDS-LEGS


Oriflame foot scrub
If I used that often, like every day, it worked quite well, but while I was using that more rarely, maybe once a week, it didn´t worked so well at all. Though it left my skin in a better shape and softer, but I would like to have a foot scrub what can manage through summer and fight with heel skin aswell.

Nivea Cream
I already talked about it here and my thought haven´t changed. This was my last Nivea creme and I´m not going to buy that myself, it consists too much bad ingredients and it even feels like fake stuff, if you know what I mean.


Avon nail quick dry
I was quite pleased with this product because it worked and made my nail skin softer and well-groomed. I used that after doing my manicure and at first it left my nails a bit oily, but I had to wait about 1min at it was all gone and nailpolish was quite dry (of course you still have to be careful, it´s not deep dry thingy). Probably I´m going to buy that in the future aswell because it really works.

KÄED-JALAD

Oriflame jalakoorija
Kui kasutasin seda toodet tihti, lausa igapäevaselt, siis töötas ta üsna hästi, kuid jättes kasutuskorrad harvaks kadus ka toote maagia. See toode küll jättis jalad veidi pehmemaks ja eemaldas veidi surnud nahka, kuid edaspidi sooviksin koorijat, mille tulemused on paremini nähtavad ka kergema vaevaga.

Nivea kreem
Rääkisin sellest kreemist ka enda eelmises tühjade potsikute postituses ning arvamus ei ole muutunud. Ise ma seda kreemi ei ostaks tõenäoliselt eal, kuna ta sisaldab niivõrd palju halbu koostisaineid ning ei tööta väga hästi.

Avon küünelaki kiirkuivati
Selle tootega olin eneselegi üllatuseks täitsa rahul, kuna ta töötas ja jättis minu küünenahad väga pehmeks. Kui küünelakk oli kantud (ei soovita kanda iga laki kihi vahel!), piserdasin toodet sõrmedele, alguses jättis see küll veidi õlise tunde, kuid toode imendus umbes minutiga ja tegi ka laki hulga kuivemaks (loomulikult ei kuivata ta sügavuti).

image
EYESOcuTein sensitive eye drops
Nothing special but at least it works, after long day behind the computer my eyes feel better and a bit more moisturized. Once I had eye drops which were great, after using I felt how my eye was moisturized right away but I haven´t find them anymore. OcuTein is not the right one and I´ll keep searching.

BYS mascara
I haven´t had so bad mascara... ever I guess. It left my lids dirty, mascara itself was too thick, brush is not good at all and it dry out very quickly. I have to say that I don´t recommend it at all! It had only one good thing - nice look.

Extreme liner by Collection 2000
I don´t know nothing about this company but I remeber that I got this liner from London when I bought a foundation for myself. I used it only couple of times, because the color was dull black, it was very watery, smell was really bad and the tip wasn´t convient at all.

Avon brow definer
Finally something good aswel, I have used that brow definer for a very long time and I still love it. It´s really convient to use and dark brown suits me very well. Luckily my brows are naturally in okey shape and color, so I just use that product to define my brows and give them finished look, with this pencil it´s super easy! I already have a new one and I´ll definitely keep using that.

SILMAD

OcuTein silmatilgadEi midagi erilist, kuid vähemalt lohutas ja niisutas mu silmi. Kunagi olid mul tilgad, mis tegid super hästi enda tööd, koheselt oli tunda, kuidas silmad on värskemad, kuid enam ei ole ma seda toodet kahjuks leidnud. OcuTein ei olnud see õige ja jätkan enda otsingutega.
BYS ripsmetušš

Mul ei ole vist varem nii halba ripsmetušši olnudki. Tušš määris laod, oli liialt paksu koostisega, hari oli kleepuv ning tootel oli väga ebameeldiv lõhn ning kuivas väga kiiresti. Ma ei soovita seda tušši absoluutselt ning kiidusõna saan vaid ilusa pakendi kohta öelda.

Collection 2000 silmalainerMa pole varem sellise firmaga kokku puutunud, kuid mäletan, et sain toote Londonis jumestuskreemiga tasuta kaasa. Kasutasin seda toodet vaid mõned korrad kuna värv oli väga tuhm ja vesine, lõhnas väga ebameeldivalt ning otsik ei olnud mugavaks kasutamiseks.
Kulmupliiats AvoniltLõpuks ka midagi head, kulmupliiats Avonilt, mis on juba pikka aega olnud minu lemmik. Seda on tõeliselt lihtne kasutada ja toon sobib mulle väga hästi. Õnneks mu enda kulmud juba loomulikult sobiva kuju ja tooniga, seega pean pliiatsit vaid lõpptulemuse viimistlemiseks kasutama. Mul on juba uus pliiats olemas ning kindlasti jätkan kasutamist!


image

GENERAL CARE

Exfoliating shower gel by Dermoshop

Oh that smell, I really love that sweet-fresh lingonberry scent! Peeling effect is not really strong but it´s still nice product because it leaves your skin fresh and soft. Probably I´ll buy it again in the future, I think it´s perfect for spring-summer season!

L´oreal elvital reconstructing conditioner
Just typical conditioner for damaged and lifeless hair. Smell is like typical mainstream hair product, but at least it doesn´t leave hair heavy or frizzy.

3D White Crest toothpaste

Just lately I wrote a review about that and you can find it here. Now, while I´m using a second one I have to say that it still leaves my teeth a bit sensitive when I use it every day. But if I used Colgate toothpaste for couple of days, it left my mouth really dry...wierd, this has never happened before.

Hand soap black currant by Dermoshop

I wrote a review about it hereand my thoughts are still the same. Product was nice, the smell was divine, just like real blackcurrant and it worked well!

ÜLDINE HOOLITSUS

Dermoshopi kooriv dušigeel
Oh see lõhn, tõeliselt mõnus magus-värske pohla lõhn! Kooriv efekt ei olnud väga tugev, kuid jäin siiski tootega rahule kuna see jättis naha väga värskeks ja pehmeks. Tõenäoliselt ostan selle toote uuesti kevad-suvi perioodil, et saada värskust vannituppa ja ihule!

Lóreal palsam kahjustatud ja elujõu kaotanud juustele

Täiesti tavaline palsam, mille lõhn on täiesti tüüpiline poeriiulil asetsevate šampoonide-palsamite oma. Vähemalt ei jätnud toode mu juukseid raskeks ega pulstunuks, kuid mingit muud imet ma siin ka ei näinud.

3D White Crest hambapasta
Alles hiljuti kirjutasin sellest pika ülevaate, mida saab näha siin. Nüüd, mil on kasutuses teine tuub pean jätkuvalt ütlema, et igapäevasel kasutamisel muutuvad hambad kohati tundlikumaks. Kui aga kasutasin vahelduseks mõnel päeval Colgate toodet, siis see jällegi jättis suu väga kuivaks, mida aga varem ei ole juhtunud, ei teagi millest see tuleneb...

Mustsõstraseep Dermoshopilt
Kirjutasin sellest tootest siin ning arvamus ei ole muutunud. Seep oli lõpuni välja väga meeldiv, lõhn oli super, justkui oleks peos päris mustsõstrad ning käed said puhtaks!

Do-Dolce näol on tegemist on ühe Eestimaa neiu blogiga, kes on elanud nii Londonis kui ka Itaalias ning hetkel resideerub kodumaal. Blogi kajastab kõike, mis inspireeriv tundub - uued ostud, argipäev, outfit, toit, review, reisimised, retseptid ja ilusad pildid.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Eneli Used up in January