EEVA naistekas

Pühapäev, 05. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Arvustus // Maybelline / SuperStay Better Skin jumestuskreem

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Ma olin enne Maybelline uue jumestuskreemi Better Skin proovimist tõeliselt põnevil, sest mulle ei meenu, et oleksin Maybelline´lt eales mõnda jumestuskreemi kasutanud. Proovinud küll, aga need ei ole mulle ühel või teisel põhjusel sobinud.  

 

Ootused olid mul kreemile suured - sest nii nagu BB kreemile, tehti ka SuperStay-le probleemsele nahale mõeldud järglane. Mäletan, kui Dream Fresh BB kreem välja tuli - oli aasta 2012 ja ma olin nii õnnetu, et see minu nahale ei sobi ja nii rõõmus, kui aasta hiljem rasusele nahale mõeldud Dream Pure poelettidele jõudis. Ja olen rõõmus siiamaani, sest leidsin selles omale ühe läbi aegade lemmiktoote. Eelmist SuperStay jumestuskreemi ei hakanud ma isegi mitte proovima - lugesin läbi palju rasuse nahaga tüdrukute poolt kirjutataud arvustusi ja mulle sai selgeks, et ei ole mõtet üritadagi. Oli suur minu rõõm, kui sain teada, et Maybelline on jällegi armsasti mõelnud probleemse naha omanike peale ja toonud turule Better Skin jumestuskreemi.     

image

Kreem lubab muuta stressis, tuhmi naha hetkega säravaks ja värskeks. Peale kolmenädalast kastamist peaks see olema veatu, ühtlasem ja vistrikuvaba. Püsivust lubatakse 16 tundi. Kreem sisaldab päikesekaitsefaktorit SPF 20. Panin pildile kirja, millised koostisosad millise probleemiga võitlevad. Ikka on ju hea teada, mis milleks hea on ja mida endale nahale määrid. :)

image

Kreem on saadaval kaheksas erinevas värvitoonis. Nime järgi ei saa tooni kindlasti valida, sest kuigi mulle sobib enamasti  Ivory, on Better Skin-i tumeduselt teine toon Ivory (010) minu jaoks ikka väga tume ja oranž. Kõige heledam toon Light Beige(005) teeb mu jällegi veidi liiga kaameks ja roosaks. Need kaks tooni võrdsetes osades kokkusegatuna annavad mulle selle õige värvi. Pakend meeldib mulle väga - klaaspudel saab minult alati plusspunktid, sinise ja beeži kooslus on täitsa huvitav ja pump on mugav - toodet tuleb välja just nii palju kui hetkel vaja. 

image

Ma ei tea, mitu korda ma olen seda kreemi endale peale määrinud, et temast täielikku sotti saada. Ainus, milles ma täiesti kindel olen on see, et uut lemmikut temast mulle ei saanud. :( Proovisin ma küll nii ja naa - pintsli, švammi ja näppudega, niisutava kreemiga, primeriga ja paljal nahal - nii kahju... no ei sobi, tee mis tahad. Kreem on küll väga kerge ja vedelapoolne, aga ma leidsin, et seda on natuke raske nahale laiali määrida, sest see imendub/kuivab nii kiiresti. Pintsliga õnnestus mul see kõige paremini, näppudega ei jõudnud ma eriti kuhugi.

image

Kuigi mulle väga meeldib selle kreemi hea katvus, jääb see minu nahal millegipärast väga cakey, ükskõik kui õhukese kihina ma seda peale panna ka ei püüaks, jääb mulje, justkui oleksin puudrit kuritarvitanud. Ehk tuleb see sellest, et mu nahk on hetkel väga niiskusvaene ja see kreem toob just kuivemad kohad inetult esile. Kuigi tulemus jääb puudriselt matt, on see kreem imelikul kombel samal ajal kumav, mis veelgi võimendab ebaühtlast nahka ja toob kõik ebatäiused ja poorid välja. Kreem küll püsib peal tõesti terve päeva, aga peale mõnda tundi kipub veidi pooridesse, kortsudesse ja kuivemate kohtade ümber kogunema ning t-tsoon läikima. Kui salvrätiga veidi tupsutada, muutub asi ühtlasemaks ja võib päeva õhtusse veeretada küll. Kui teil on sile, väikesepooriline, mitte eriti rasune ega liiga kuiv nahk, siis naha ühtlustamiseks ja punetuse katmiseks on see kreem kindlasti sobilik.

Minu probleemset nahka see kahjuks kaunimaks ei muuda, pigem vastupidid. :( 

image

Kuna ma olen kreemi kohta palju häid ja mitte üht halba arvustust lugenud,

siis ma ikkagi ei taha veel alla anda ja peale kütteperioodi lõppu, kui nahk on paremas seisus, annan talle uue võimaluse. :)  

Kreemi tavahind jääb 13€ kanti, kui kellelgi on soov seda või mõnda teist Maybelline toodet proovida, siis hetkel on  Ideaalkosmeetikas veebruari lõpuni kõik nende tooted 25% soodsamad, lisaks saab iga 10€ ostuga kaasa kingituse. ;)

image image

Kas olete Better Skin jumestuskreemi proovinud?

Kuidas on see teie nahale sobinud?

image
Praeguseks ongi kõik, olge armsad!♥

imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Arvustus // Maybelline / SuperStay Better Skin jumestuskreem