EEVA naistekas

Kolmapäev, 08. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Biotherm Lait Corporel kehapiim

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Õhtust kaunitarid!

Täna kirjutan veidi pikemalt oma hetke lemmik kehakreemist, milleks on Biotherm Lait Corporel.
Sattusin sellele kreemile peale juhuslikult, kui nägin Feeluniques head pakkumist. Kinkekomplekt, mille hinnaks oli 23,21€, aga kui ma ei eksi, siis sain 10% mingi pakkumise raames soodsamalt. Komplekt on Feeluniques saadaval siin.

 

Nägin samasugust komplekti ka Tartu Kaubamajas kui ilumaailmast olin sunnitud mööda jooksma, kahjuks isegi hinda ei saanud aega kiigata.
Komplektis on veel kehakoorija ja kätekreem, mida ma pole veel proovinud. Aaa...ja see karp on mul siiani riiulis, nii ilus lihtsalt. Ilmselt tulevikus kasutan millegi hoiustamiseks.


Sellel talvel on mul nahk ekstreemselt kuiv, mitte kunagi pole asi nii hull olnud. Ei tea küll millest? Vanusega? Muidu on ka talviti kuiv olnud ja just sääred, aga mitte nii nagu praegu. Kõiki toiminguid teen nii nagu tavaliselt...koorin, raseerin...selles osas pole midagi muutunud, tooted lihtsalt vahetuvad.

Kui keegi tahab ekstreemselt kuivi sääri näha siis (ega tegelikult ma ei tea millised jalad kellelgi on, aga mulle tundub et mul maailma KÕIGE KUIVEMAD. Eks raseerimine teeb ka oma töö, aga mina olen üks nendest kes ei suuda endale haiget teha vahatamise ja epileerimise näol, kuigi mul see viimane on olemas):

image
Tegelikult ma pikka aega kogun julgust...igasuguste asjade jaoks :D
Ema näiteks tõmbab epilaatoriga endal kaenlaalused ja bikiinipiirkonna ka üle...mul tõusevad juba mõttest ihukarvad püsti. Täitsa sadist minu meelest :D Ema ikka ütleb mulle, et ise olen kaks last ära sünnitanud ja nüüd ei saa karvade välja tõmbamisega hakkama :D
Tegelikult ma olen korra neid Veet vms ribasid proovinud...aga ainult korra :D
Eks jah raseerimisega on tülikam, üle päeviti peab šiletiga jalgu kaapima. No talvel võib vähe vabamalt võtta :D

Aga nüüd siis kreemi juurde tagasi.
Tootja lubab nahale efektiivset niisutust ja naturaalset kaitset. Naturaalsete tsitruse lõhnaainetega. Kergesti imenduv, ei jäta õliseid jälgi. Parabeenide vaba.

image
Minu arvamus tootest:
Lõhn on super! Tsitruseline ja värske. Ma võikski seda nuuskima jääda :D Alati kui ma seda kreemi kasutan, kiidab ka elukaaslane et väga hea lõhn. Ju siis on. Tema pole tavaliselt lõhnade fänn ja pooldab pigem puhta naha lõhna, kui parfüüme jms.

Kreem niisutab hästi ja imendub kergelt. Nahk jääb nii mõnusalt pehme ja sile. Ma tunnen end kohe palju paremini kui sellega end kreemitan...no eks lõhn teeb ka oma töö :D
Kahjuks on pakend väike sellise hea toote kohta, ainult 200ml, aga eks see olegi heade asjadega nii, alati võiks rohkem olla :D Saadaval on ka 400ml pumbaga pudel.

image
Biotherm Lait Corporel kreemi kasutamine tekitas minus huvi paljude teistegi Biothermi toodete vastu.

Kas olete mõnd Biothermi toodet kasutanud?
Kuidas teie karvaeemaldus välja näeb? Vahatate, epileerite, raseerite vms? Kuidas teil valu kannatmisega lood on? Või on see harjumuse asi?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Biotherm Lait Corporel kehapiim