EEVA naistekas

Esmaspäev, 29. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kingitus Stellariumilt!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Elizabeth Arden-i Eight Hour kätekreemist ei suutnud ma oma käsi eemale hoida. Need on mul praegu nii kuivad, et lihtsalt pidin ära proovima, kas see kreem suudab nende pehmuse taastada. Ma ei pidanud pettuma -  vaid minut peale kreemitamist on kreem nahalt täiesti haihtunud, viies endaga kaasa ka kuivuse. Sellest ei jää kätele peale lõhna mitte mingit jälge. Tean, et mõnele selle kreemi omapärane lõhn ei meeldi, aga mulle see natuke ravimtaimne aroom sobib vägagi...

Esprit lõhna Simply You juures ongi kõik lihtne - pudel on pea kaunistustevaba, see on nii mõnusa kujuga - nagu hoiaks mere poolt siledakslihvitud kivi käes. Lõhn sobib kevad-suvistesse päevadesse, tipunootideks on mandariin, bergamot ja neroli, südameks palderjan, vanilje, apelsiniõied ja puudrine iiris, lõhna lõpetavad puidused noodid ja muskus. Mulle meeldib, et natuke seistes muutub tualettvee lõhn eriti puudriseks ja pehmeks. Seda lõhna kandes oledki tähtis sina ise - lihtne ja armas. :)
image Boxi kõige põnevam toode minu jaoks on see Vestige Verdant orgaaniline täiesti keemiavaba näomask. Ja seda seepärast, et tegu on esimese eestimaise kosmeetika luksusbrändiga. No kas ei ole mitte imekena ja stiilne pakend! Ja sisu kohta olen ainult ülivõrdes kiitvaid arvamusi kuulnud. Kibelen proovima! Maski kohta saab lähemalt lugeda nende kodulehelt SIIT.
image Dior-i jõulukollektsiooni huulepulk toonis 038 Diva on üks kauneimad, mida olen näinud, eriti tore ümbris ja lummav marjapunane toon. Käisin Kaubamajas piilumas ja jõulukollektsioon on veel täitsa saadaval võib  neid kauneid toone imetlema minna...
image Shiseido lauvärv Bare Pink tundub olevat just selline mõnusalt kumav roosakas-beež nagu mulle väga meeldib...
image Dior-i Capture XP kortsudevastane kreem on jällegi väga lahedas purgikeses...
image

Need pisikesed minilõhnade pudelid on ühed ilusamad asjad üldse. Nii paraja suurusega, et käekotis kaasas kanda...

image Prantsuse ehte-ja parfüümibränd Boucheron-i lõhn Place Vendóme on nime saanud Pariisi tänava järgi, kus firma avas oma esimese ehtepoe juba 1893 a-l. See parfüüm on sama elegantne kui tema ümbris. Tegu on lillelise puidulõhnaga, milles on tunda roosat pipart, apelsiniõisi, roosi ja tangeriini. Lõhna südame moodustavad jasmiin, mesi, pojeng ja pralinee. Tipus võib tunda seedripuud ja puuvaiku. Väga huvitavad lõhnad on pudelisse pistetud ja seda ongi põnev nuusutada, see lõhnab iga veidi aja tagant hoopis uutmoodi. Pudeli disain on lõhnale vastav - šikk ja ajatu, meenutab kristalli.

Ma ei saanud siia vahele sutskamata jätta Boucheron-i 2005 aasta ehtekollektsioonist pärit roosast kullast siili Hans, kellel silmadeks punased rubiinid ja ninaks must teemat. Terve nende loomade kollektsioon on uskumatu, piiluda saab SIIN.
image

Carolina Herrera lõhn L´Eau on lilleline ja värske - ideaalne suvel kandmiseks. Lõhn algab sidruniõite, apelsini, freesia ja bergamotiga, jätkub jasmiini, roosi, maikellukese ning kannikesega, lõpp on lõhnal soojem, tunda võib sandlipuud, kaneeli, heliotroopi, oleandrit ning õunapuud. 

image
L´Eau reklaamposter iseloomustab lõhna väga hästi - see on õrn ja tütarlapselik...
image No on ikka armsakesed...
image

Dior Diorshow Iconic Overcurl tušš oma lusikakujulise harjaga tundub väga põnev...

image

Kiehl´s tooteid on nii palju kiidetud ja pea igast ilublogist võib nende kohta ülistavaid arvustusi lugeda. Ma usun, et ei pea samuti pettuma. Eriti ootan sinises pakendis Midnight Recovery Concentrate proovimist... 

image

Oiii, kuidas mulle see Balmain´i parfüüm Ivore meeldib!  See on soe, puudrine ja elegantne. Jällegi väga huvitav lõhna kompositsioon - tipunootideks mandariin, galbani vaiguputk ja kannikese lehed, keskel roos, jasmiin, ylang-ylang ning iiris, lõhna lõpetavad vetiver, seedripuu, patšuli ja vanilje. See lõhn on väga luksuslik, natuke meenutab seepi, aga mitte tavalist seepi, vaid sellist, mis võiks olla maailma kalleima hotelli vannitoas elevandiluust nikerdatud seebialusel. :) Hurmav!

image

Gucci Flora Glorious Mandarin on osa nende Garden kollektsioonist, mis on inspireeritud viiest erinevast õiest, mida on kujutataud legendaarsel sallil, mille Gucci moemaja disainis Monaco printsessile Grace Kelly´le. 

image

 Nimestki võib järeldada on tualettvees on tunda esmalt mandariini ja seda kohe päris kõvasti, veidi õrnemat kumab läbi pojeng. Keskel annavad oma noodi jasmiin ja pina colada, lõpus võib tunda merevaiku, muskust ja kreemjat puitu. Jällegi  väga meeldiv naiselik, lilleline lõhn, mille pudel armsa lipsukesega mulle samuti väga meeltmööda... 

image

Dior Addict huuleläikeid olen alati poes imetlenud, värvid tunduvad nii mõnusalt mahlakad ja tuubid glamuursed. See tilluke miniläige on lihtsalt nagu nuku oma, pintsel sees ja puha...

image

Prantsusmaa ökosarja Novexpert tooteid olen juba ammu tahtnud proovida, nüüd on mul see võimalus - karbis olid nende kooriva öökreemi ja C-vitamiini seerumi tootenäidised...

image Loodan, et rõõmustasite koos minuga kogu selle toreduse üle. :) 

Neile, kes ei ole Stellarium Box-ist enne kuulnud, räägin natuke lähemalt, millega tegu. See on Eesti ühe silmapaistvama ja kindlasti glamuurseima ilublogija Stella poolt igakuiselt väljaantav eksklusiivseid ilutooteid täis karp, kuhu Stella täidetud küsimustikule ja enda oivalisele maitsele tuginedes kogub kokku neli-viis täissuuruses toodet, suurel hulgal põnevaid minitooteid, mis mitte kunagi poelettidele ei jõua ja ohtralt erinevaid sämpleid, mis annavad hea võimaluse uusi kosmeetikume proovida. Box maksab 50€, mille sees juba kulleriga kättetoimetamise tasu, tooteid on boxis aga lausa 100 või rohkemagi euro väärtuses. Igal kuul antakse välja vaid 13 boxi, mis müüakse alati läbi ülehelikiirusel. Mul on hea meel teada anda, et Stella blogis  on käimas kingiloos, kus ühel õnnelikul on võimalus saada Stellarium Boxi omanikuks. Loos kestab 7.-da veebruarini ja osaleda saab SIIN. Tasub õnne proovida! ;)

image
link

image
Milline toode teile boxist enim silma jäi?
Kas olete mõnda neist proovinud?

Aitäh armsale Stellale, ma tunnen end oma king size boxiga tõelise printsessina. :)
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥



imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin Kingitus Stellariumilt!