EEVA naistekas

Pühapäev, 19. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Netipood - Amazon

Postitas blogisse: MiuMei
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem


Hei!
Täna on järg Amazon`i käes. Kirjutan Saksa Amazonile toetudes, aga tellimine käib samamoodi ka Amazon.com-ist ja Amazon.co.uk-st. Kui sul on näiteks Saksa Amazonis kasutaja olemas, siis saad nende andmetega ka teistesse Amazonidesse sisse logida.

image

Amazonist olen ma tellinud nii lastele kui endale: riideid, jalanõusid, küünelakke, viimati tellisin endale sirgendaja. Isegi ühed kuldkõrvarõngad olen tellinud.
Nt laste Ecco sandaale olen Amazonist soodukate ajal saanud 25-30€ eest ja nagu näha küsitakse Eestis järelturul Ecco-de eest sama hinda.
Tellitud asjad on alati olnud sellised nagu pildil on ja olen iga kord tellitud kaubaga rahule jäänud! On olnud olukordi kui poes näen mingit meeldivat toodet ja pärast otsin Amazonist välja ja tellin sealt soodsamalt. Nt Vero Moda sulejope - poes proovisin ja vaatasin aga ei raatsinud osta, hind oli 99€, kodus siis vaatasin Amazoni ja seal oli sama mudel 45€. Siis enam pikemalt ei mõelnud.

Mõned firmad mis Eestisse saadavad (neid olen põhiliselt tellinud): Viking, Ecco, Superfit, Vila, Only, Vero Moda, Mexx, Esprit, S.Oliver, Name It, Crocs, Marco Tozzi, Tamaris, Ralph Lauren, Roberto Cavalli, Blue Seven, Hilfiger, Diesel, Buffalo, Moschino, Agatha Ruiz De La Prada...

Kas kõike saadetakse Eestisse? Kui palju maksab trantsport?
Kaupa on Amazoni netipoes üüratult palju, sealt on võimalik kõike saada. Paljud asjad on muidugi soodsamad kui Eestis. Kuna seal on palju erinevaid müüjad, siis kõike kaupa Eestisse ei saadeta. Kuidas sa siis tead, mida saadetakse, mida mitte?
Kõigepealt paned huvi pakkuva asja ostukorvi, siis vajutad nuppu, et lähed maksma. Ja näedki postitamise võimalikuse või hinna ära. Ei pea muretsema, et nüüd tuleb kaup kohe koju, seal on vaja veel mitu klikki teha, et tellimus kinnitada. Nii et võib rahuliku südamega postikulu hinda vaadata.
Minul on kõige väiksem postikulu olnud 2-3€ ja kõige suurem 19€.

Kuidas kauba eest maksta?
Maksmine käib nagu ikka kas tavalise krediitkaardiga või SEB pangast tehtava virtuaalse krediitkaardiga. Virtuaalse krediitkaardi tegemine on lihtne, netipangas registreerid ära ja see kehtib veidi üle kuu aja, maksab umbes 0,6€.

Kui kiiresti tellitud kaup minuni jõuab?
Tarneaeg on umbes 1-2 nädalat.

Kas oled Amazonist tellinud?


Olen 28a moe ja iluhuviline. Minu blogis saate lugeda nii ilujuttu kui palju muud põnevat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Merje Netipood - Amazon