EEVA naistekas

Pühapäev, 28. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

eBay leiud // Külmale vastu!

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

eBay teemalised postitused olid omal ajal (mulle meeldib see väljend - justkui blogi oleks saja aastane) blogis päris popid. Vahepeal vajusid mul need unustusehõlma, sest kogemata kustusid mu hoolega kogutud parimate paladega lingid lemmikutest ära ja ma suurest nördimusest ei tahtnud eBay-st enam tükil ajal midagi kuulda. Kuna kohalik kaubanduskett viimasel ajal mind mitte millegi toredaga ei ole rõõmustanud, siis pöörasin pilgu jälle loendamatute Hiina kaubapakkujate poole. Kui õues on nii külm, siis tahes tahtmata jääb pilk pidama kõigele, mis annab sooja ja on rohkem või vähem karvane. :) 

 

 1) Mulle meeldib nende kottide juures kõik - suurus, kuju, kinnitus ja sametilaadne materjal, veidike ikka on ju asjadel kotis soojem,
kui see on natuke karvane. :) Kotil on sees vähemalt 5 sahtlit, mis on ütlemata tore, sest kõik mu käekotid kipuvad olema 1-2 sektsiooniga ja on seepärast põhjatud, ma ei leia sealt lihtsalt mitte midagi üles. Kotte on viies erinevas toonis, ma ei suuda musta ning punase vahel veel valida... mmmm ja lilla tundub ka päris huvitav. Lisaks on saadaval kunstnahast variant, seda kuues erinevas värvis. Kott maksab umbes 27€, saatmine tasuta. LINK 2)  Ma kujutan ette, et nendesse saabastesse jalgu pistes on tunne, nagu sutskaks need pehmesse pilve... Mulje võib muidugi ka petlik olla, aga karva tundub neis küll kuhjaga olevat. Nende saabaste veel üks hea omadus on kummikulaadne alaosa, lörtsise ilmaga jäävad jalad kuivaks ega hakka külmetama. Piltidelt tundub (kerige lehekülg päris alla välja, seal on head suured fotod) et ka tald on hea kummine ega libise.  Saapad maksavad koos saatmisega umbes 32€. LINK p.s. kui keegi on näinud kusagil hea hinnaga Sorel Caribou saapaid müügis, siis ma oleksin vihje eest väga tänulik. ;) 
3) Üks pikem mantel, karvaseäärelise kapuutsiga on mul samuti puudu. Sees on sellel pehme fliisitaoline vooder. Mantel maksab umbes 33€, saatmine tasuta. LINK

image

Millest teie praeguste külmade ilmadega puudust tunnete? 
image

Tänaseks kõik, olge armsad!♥


imageimage

image

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Blogid Pille-Riin eBay leiud // Külmale vastu!